2018’de Yüzde 90’lık Düşüşü Tahmin Eden Şirketin 2019 Bitcoin Öngörüsü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen yatırım bankacılığı şirketi GP Bullhound gelecek yıl için önemli teknolojik trendler hakkındaki yıllık raporunu geçenlerde yayınladı. Rapor, Bitcoin ve kripto para birimlerini önümüzdeki yılın çığır açıcı eğilimlerinden biri olarak öne çıkarıyor.

Gp Bullhound, 2018 Pazarındaki Gerilemeyi Önceden Doğru Bir Şekilde Tahmin Etti

Ancak daha dikkat çekici olan, GP Bullhound’un 2018 kripto paralardaki fiyat düşüşünü ürkütücü bir kesinlikle daha önceden tahmin edebilmesiydi. Geçen yıl yapılan böylesi bir tahmin, GP Bullhound’un 2019 yılının kripto paraların yılı olacağı yönündeki yeni tahminine ciddi bir güven veriyor.

Yine de her şey sırayla. GP Bullhound’un en son “Teknoloji Tahminleri 2019” görüşü, kripto para birimlerinin 2019’da önemli bir rol oynayacağını ileri sürüyor. Daha spesifik olarak GP Bullhound’un kripto para birimlerinin 2019 yılında kurumsallaştırılacağına yönelik öneriler öne sürdüğü söyleniyor.

Dahası, bu durum, kripto para birimi ve blok zinciri sektörüne akacak olan kurumsal sermayenin sağnak sağnak yağmasını kolaylaştıracak. Buna ek olarak, GP Bullhound 2019 yılında en sıkı kripto para birimi düzenlemelerinin yapıldığının ve kripto paraların giderek daha fazla benimseneceğinin görüleceğini de yazıyor.

Aslında, GP Bullhound kripto-para birimlerini kurumsallaştırmaya yönelik bir eylemin sadece finansal olarak motivasyon sağlamayacağının altını çiziyor. Aksine, bu durum şirket ve aile ofisi şeklindeki kurumlarda bizim (GP Bullhound) gördüğümüz artan talep ile onların pozisyon oluşturma arzularından kaynaklanacak, diyor, yatırım bankası şirketi GP Bullhound.

GP Bullhound, Kripto Para Piyasasında Fiyatlarda Bir Ayı Piyasasının Yaşanacağını Daha Önceden Vurgulamıştı

Bununla birlikte, yukarıdaki yorumlara rağmen GP Bullhound’un bir “kripto-para birimlerinin kalıcı bir boğa” durumu yaşayacağı tahmininden uzak durduğuna da dikkati çekmek önemli. Zira, GP Bullhound’un kripto para birimi fiyat hareketlerini önceden tahmin eden etkileyici bir geçmişi var.

Bu yılın başlarında GP Bullhound, “Token Frenzy: Blockchain of Fuelchain” (Token Çılgınlığı: Yakıt Zincirinin Kripto Para Zinciri) adında bir başka tahminde bulunmuş ve kripto paranın fiyatlarının önemli ölçüde düşeceğini iddia etmişti.

O dönemlerde GP Bullhound, kripto-para piyasasının 2018’de % 90 oranında düşebileceğini ileri sürüyordu. Ayrıca, raporda bu piyasadaki düşüşün daha küçük oyuncuların çoğunu ortadan kaldıracağı belirtilmişti.

Ayrıca, bu rapor 2018’deki satışların yeni yatırımcılar arasında “panik satışı” ile nitelendirileceğini öne sürmüştü. Her ne kadar acımasız olsa da, doğrusu GP Bullhound’un önceki tahminlerinin şimdilerde gerçeği yansıttığı anlaşılıyor.

Bu nedenle, kripto para yatırımcılarının GP Bullhound’un son raporunu okuması onlara coşku verebilir. Dahası, 2019’un “kripto para birimi yılı” olacağı önerisi aslında GP Bullhound’un “Token Frenzy” raporuna bağlı.

Spesifik olarak, rapor, 2018’de o zamanki öne sürülen “panik satışını” takiben, piyasanın önemli ölçüde artacağını not ediyor.

Yine de, bu ‘kripto-kış’ geçtikten sonra, birkaç değerli hayatta kalan için büyüme dinamikleri daha önce görülmemiş olacak ”diyor, GP Bullhound’un yöneticisi Sebastian Markowsky o zaman yazdığı bir makalesinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın ve bizi Twitter’da takip edin!

2018’de Yüzde 90’lık Düşüşü Tahmin Eden Şirketin 2019 Bitcoin Öngörüsü

Yorumlar kapalı.