2018 Yılında 1.1 Milyar Dolarlık Kredi Bitcoin ve Kripto Paralarla Verildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mevcut kripto para iklimiyle birlikte ya suya batmış ya da su altında kalmış pek çok şirketin bulunduğu gerçeğinden hareketle,  kredi şirketi Genesis Global Trading’in su üstünde kalmayı başardığını öğrenmek hepimize şaşırtıcı gelebilir.

Firma tarafından 2018 yılının 4. çeyreğinde yayınlanan bir Dijital Varlık Kredi Verme Anlık Görüntüsü, yıl içinde verilen 1,1 milyar dolarlık kredinin kripto para cinsinden verildiğini ortaya koyuyor. Bu durum tam da ayı piyasasının yaşandığı bir ortamda cereyan ediyor. Tam anlamıyla bir ayı piyasasına karşılık meydan okuma.

Verilen Kredi Tutarı Artış Gösteriyor

İlginçtir ki, aynı yılın üçüncü çeyreğinde paylaşılan bir anlık görüntü, Genesis’in bu rakamın yarısından fazlasının tam olarak 553 milyon $’lık bir rakamı kredi olarak verdiğini ortaya koyuyor. Şirket, “4. çeyrekte kredi kaynaklarının 2018 yılının son üç ayında önceki altı aylık döneme göre% 100’den fazla arttığını” belirtiyor.

BTC’de % 44’lük bir düşüş yaşansa bile, şirket aktif kredilerini üçüncü çeyrekte 20 milyon dolardan 153 milyon dolara yükseltmiş durumda.

Firmaya göre, 4. çeyrekte “yüksek riskli yatırım fonları ve“ spot ”borçlanma kullanan ticari şirketler” nedeniyle en aktif dönem yaşandı.

Ayrıca, 4. çeyrekte şirketin kredi portföyleri % 60 BTC ve% 40 altcoin cinsinden ve XRP tüm altcoinlerin yarısını oluşturuyor.

Rapora göre, üçüncü çeyrekten bu yana iki katından fazla kredilendirme Ethereum olarak yapılmış, ancak yine de kredi verilen toplam miktarın % 10’undan daha azını oluşturuyor.

Ayrıca, Bitcoin Cash (BCH) borçlanması neredeyse sona ermiş durumda, çünkü firma kredilerinin çoğunu, geçen yıl 15 Kasım’daki hardforktan önce geri çağırmış.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

2018 Yılında 1.1 Milyar Dolarlık Kredi Bitcoin ve Kripto Paralarla Verildi