2019 Fiyat Rekorunun Kırıldığı Bitcoin’de Hash Rate Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin – Bitcoin bugün etkili bir yükseliş gerçekleştirerek 9.000 dolarlık direnç seviyesini kırdı ve yazının yazıldığı sırada % 8’lik bir artışla fiyatını 9.322 dolara taşıdı.

Altcoinlerde de benzer bir artış söz konusu. Ethereum 274 dolardan, XRP ise 0,42 dolardan işlem görmeyi sürdürüyor.

Fiyat yükselmeye devam ederken, Blockchain.com alınan son verilere göre Bitcoin’in hash rate’i tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın.

Metrik, ağın büyüdüğünü ve madencilerin sayısının arttığını gösteren önemli bir işaret durumunda. Hash hızı, Bitcoin’i çalıştırmak için kullanılan enerji miktarını ve hesaplama gücünü gösteriyor. Sayı ne kadar yüksek olursa, blok zincirinin genel güvenliği de o kadar güçlü oluyor.

Analistler BTC’nin bir sonraki koşuya başlayacağı yere işaretlerini koyuyorlar. Twitter’da 28.000 takipçisi olan popüler bir analist olan Crypto Thies, bir Bitcoin “tsunami” nin geleceğini söylüyor. Öncelikli hedef 9.400 dolar. Bitcoin geri dönerse, Thies BTC’nin 6.500 $ ‘a kadar geri çekilebileceğini söyledi.

Bu arada, ekonomist Alex Krüger, Binance’in Binance.com’u ABD’li yatırımcılara yasakladığı gerçeğinin Bitcoin için boğa olduğunu ve muhtemelen bugünkü rallide rol oynadığını söylüyor.

“Kısa vadede, Binance.com’dan çıkanlar, en çok hangi varlığı kullanıyorlar? Elbetteki BTC

Hareketin ana nedeni olmasa bile, daha büyük oyunculara piyasayı hareket ettirmek için mükemmel bir bahane veriyor.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Facebook sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

2019 Fiyat Rekorunun Kırıldığı Bitcoin’de Hash Rate Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Yorumlar kapalı.