2019 ve 2020 Bitcoin Tahminleri Tutan Analistten Son Dakika BTC Tahmini!

Crypto Analyst Altcoins could finally surrender if the Bitcoin holding Support now 1200x900 1
Crypto Analyst Altcoins could finally surrender if the Bitcoin holding Support now 1200x900 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Bitcoin’in 2019 ve 2020 fiyat hareketlerini doğru öngören birkaç analistten biri olan Dave the Wave, BTC’nin başka bir düzeltmeden önce yükseleceğini söylüyor.

Dave the Wave: Geri çekilmeden önce Bitcoin 9.500 dolara çıkacak

Bitcoin tahminleri tabiri caizse “nokta atışı” tutan usta kripto para analisti Dave the Wave, Twitter’daki 25.000 takipçisine, önde gelen kripto para biriminin 2018’in sonlarına kadar inen bir üçgende kaldığına inandığını söylüyor. Bu senaryoyu takiben, başarılı analist Mart ve Mayıs ayları arasında BTC’yi 8.300 dolara getirebilecek başka bir satıştan önce kısa süreli bir sıçrama bekliyor.

ING Ekonomistinden Göze Çarpan Kripto Para ve Dolar Öngörüsü

Analistin paylaştığı analize dayanarak, bu kısa vadeli sıçrama, düzeltme başlamadan önce bu ay Bitcoin’i 9.500 dolara gönderebilir. Dave the Wave’nin bu tahmini geri logaritmik hareketli ortalama yakınsama ve sapma (LMACD) göstergesine dayanıyor. Bu gösterge, bir varlığın trendindeki, gücündeki ve momentumundaki değişiklikleri ortaya çıkarmak için tasarlandı.

Bitcoin tahminleri “nokta atışı” tutan analist, öngörüsünü LMACD göstergesine dayandırıyor!

Dave the Wave, 2019’da Bitcoin’in fiyat hareketlerinin başlangıcını doğru bir şekilde öngördü. Analist Bitcoin’in 2019’un sonunda 6.000 doların biraz üzerinde bir fiyatla fiyatlandırılmasını bekledi ve bu gerçekleşti. BTC, Aralık ayında yıllık en düşük 6.425 dolara ulaştığından, tahmininin şaşırtıcı derecede doğru olduğu ortaya çıktı.

Bitcoin Tahminleri Nokta Atışı Tutan Analist, Büyük Yükseliş İçin Tarih Verdi!

Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 4 oranında düşüşle 8.750 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 159,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 36,2 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “İddialı Tahmin: Bu Altcoin Yeni Zirvelere Doğru Patlamanın Eşiğinde!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!

2019 ve 2020 Bitcoin Tahminleri Tutan Analistten Son Dakika BTC Tahmini!