2019 Yılında IOTA Ve Volkswagen Blokzincir Otomobillerini Piyasaya Sürecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IOTA ortaklığının listesi, zaman geçtikçe daha fazla heyecan verici hale geliyor ve bunlardan en önemlisi Alman otomobil devi Volkswagen ile arasındaki ortaklık.

IOTA tarafından yapılan son duyuruda, araç veri toplamanın güvenilir ve emniyetli olmasını sağlamak için IOTA üzerinden takip edilen performans verilerini görecek olan Digital CarPass’i piyasaya sürecekler.

Bu, IOTA’nın en yeni gerçek dünya entegrasyonlarından biri ve Volkswagen’de blokzincir projesinin başkanı Benjamin Sinram’a göre 2019’da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Volkswagen, IOTA ile yakın bir şekilde çalışıyor örnek vermek gerekirse Dijital Dijital Şefi (CDO), Johann Jungwirth, IOTA vakfının denetleme kuruluna katıldı.

Dijital CarPass

IOTA Volkswagen ortaklığı ile hayata geçirilmekte olan ana proje Dijital CarPass yılın başında kavram kanıtlama (proof of concept) olarak ortaya çıktı.

Başlangıçta Cebit’te ortaya konan proje, güvenilir araç yazılımı sunmak için Tangle ağını kullanacak. Yeni CarPass, verimliliği artırmak için Volkswagen otomobillerinden güvenilir veri yakalamaya odaklanıyor.

CarPass, Volkswagen Grup’un sahip olduğu lüks spor otomobili Porsche ile blokzincir entegrasyonu da dahil olmak üzere IOTA ve Volkswagen arasında geliştirilmekte olan beş blokzincir projesinden sadece bir tanesi. Ayrıca Porsche, birden fazla kişinin araç erişimini paylaşmasına izin verecek bir “blokzincir tabanlı kimlik çözümü” geliştiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

2019 Yılında IOTA Ve Volkswagen Blokzincir Otomobillerini Piyasaya Sürecek

Yorumlar kapalı.