2019 Yılının Doğru Tahmincisi Bitcoin’de 70.000 Doları Öngördü

Analist: Binance'deki Bu 2 Altcoin, Büyük Volatilite Görebilir!
Analist: Binance'deki Bu 2 Altcoin, Büyük Volatilite Görebilir!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin – Bitcointalk’ta “masterluc” olarak bilinen TradingView kullanıcısı PentarhUdi yıl boyunca Bitcoin’de meydana gelen hareketleri son derece usta bir şekilde doğru tahmin etti.  Mike Novogratz ve Tom Lee gibi analistler yıl sonuna kadar yeni bir zirveye doğru Bitcoin’in yol alacağını söylerken, PentarhUdi 13.888 dolara kadar çıkan Bitcoin’in % 50 düzeltme yaparak Aralık ayında 6.500 dolar seviyelerine gerileyeceğini doğru bir şekilde tahmin etti.   

Bitcoin Price

Şimdi aynı analist yeni bir tahminde bulunuyor. Bitcoin bu yıl da grafiğini takip ederse, 2020 boğalar için müthiş bir yıl olacak. BTC fiyatı bu Aralık sonunda 70.000 dolara kadar çıkabilir.

İlk Rodeo Değil

PentarhUdi, Bitcoin Aralık 2017’de Google Trens’de Donald Trump’ı geçmeden çok önce kripto para birimi topluluğunda bir efsane olarak kabul edildi.

Masterluc, 2013’te olduğu gibi, Aralık 2013’te ilk Bitcoin boğa piyasasının sonunu doğru bir şekilde isimlendirdi ve bunu yüzde 80’lik bir hezimet izledi.

Ağustos 2017’de, BTC’nin 2017 sonuna kadar 15.000 dolara vurabileceğini de tahmin etti. Bu, birçok Bitcoin muhalifi için inanılmaz bir hedef gibi görünüyordu, ancak en iyi kripto para birimi vahşi tahmininden daha iyi sonuç verdi.

Büyük umutlar

Kripto para birimi alanı zaten PentarhUdi’nin yıl sonu fiyat hedefini oldukça makul hale getiren yüksek-boğa tahminleriyle dolu. Emtia tüccarı Peter Brandt 100.000 dolara “doğru bir yükseliş” öngördü.

Birçok boğa, yaklaşan ödül yarılanmasının başka bir görkemli boğa koşusu için önemli bir katalizör olacağına inanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

2019 Yılının Doğru Tahmincisi Bitcoin’de 70.000 Doları Öngördü