2020 Bitcoin ve Altcoin Tahminleri Tutan Analist: Ethereum Yakında Bu Seviyeleri Görebilir!

5ddbb92ff8c39c0006367a65 1200x800
5ddbb92ff8c39c0006367a65 1200x800
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Analistlere göre Ethereum, 200 doların altındaki bölgeye yakın zamanda gerilemesinden kaynaklanan zayıflık belirtilerine rağmen, önümüzdeki günlerde ve haftalarda bazı önemli artışlar görmek için iyi bir konumda olabilir. Analistler şimdi piyasa yapısının hala 185 doların üzerinde kaldığı sürece alıcıları desteklediğini ve bu desteğin sürekli savunulmasının kripto para biriminin bir sonraki büyük yükseliş trendini tetiklemek için yeterli olabileceğini belirtiyorlar.

Ünlü bir analist, bu potansiyel yükselişin kripto para biriminin 290 dolara kadar çıkmasını sağlayacağına ve bunun kritik bir seviye olduğunu belirtiyor. Kripto paranın makro trendine gelince uzmanlara göre, Ethereum‘un hareketli ortalamaları hala bir düşüş hikayesi anlatıyor ve alıcıların bu MA’ları kendi lehlerine kaydırmak için önemli bir güç kazanmaya başlaması gerekeceğini akılda tutmak önemli.

Ethereum’da hareketli ortalamalar neye işaret ediyor?

Yazma sırasında Ethereum, mevcut fiyatı olan 200 dolarda ufak hareketlerle işlem görüyor. Bu, kripto para bir miktar aşağı yönlü ivme kazanmaya başladığında, dün belirlenen günlük en düşük 192 dolarlık seviyeden kayda değer bir tırmanışa işaret ediyor. Bununla birlikte, alıcılar bu satış baskısını hızla emebildi ve daha sonra ETH’yi 200 doların üzerine itebildi. Kripto para, şu anda 230 doların üzerindeki çok haftalık yüksek seviyelerinin altında işlem görüyor ve bu yükseklerden düşmesi, Bitcoin ticaret çiftine karşı muazzam bir düşüş görmesine yol açıyor.

BTC’ye karşı zayıflığı, USD ticaret çiftini de bir miktar sürükledi ve hareketli ortalamalarının muazzam makro zayıflık belirtileri göstermesine yol açtı. Bir trader son zamanlarda bu gelişme hakkında konuştu ve hareketli ortalamalarda Ethereum için “herhangi bir makro boğa argümanı bulmanın zor” olduğunu belirtti:

ETH: HTF MA’larının böyle göründüğü bir ortamda ETH’de herhangi bir makro yükseliş argümanı bulmak zor.

Bitcoin ve altcoin tahminleri tutan analist: Ethereum 290 dolara gidebilir!

Michael van de Poppe,  2020 yılının ilk çeyreğinde bir altcoin sezonunu doğru olarak tahmin etti. Ayrıca analist Bitcoin düşüşünü saatler öncesinden haber verdi ve bunun dışında analistin başarılı BTC tahminleri de var. Bu ünlü analist yakın zamanda, kripto para biriminin 185 doların üzerinde işlem gördüğü sürece daha da yukarı çıkacak şekilde iyi konumlandırıldığına inandığını açıkladı. Bu seviyenin sürekli savunulması analiste göre, kripto parayı 250 dolara, hatta 290 dolara götürebilir:

Ethereum: Ben alırım. 185 doların (ve hatta 168-173 doların) üstünde kaldığımız sürece ETH’nin Şubat/Mart seviyelerine doğru ilerlemeye başlayacağından şüpheleniyorum. Hedefler 250 dolar/285-290 dolar olmalıdır.

Dünyaca ünlü usta analist ayrıca Ethereum’un günlük grafiğinde 100 ve 200 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde kaldığı sürece sağlam bir yükseliş eğilimi göstermesi gerektiğini de ekledi. Analist konuya yönelik şunları söyledi:

Günlük 100/200-MA destek verdiği sürece, trend yükselmeli ve yukarı doğru devam etmeyi bekleyebiliriz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

2020 Bitcoin ve Altcoin Tahminleri Tutan Analist: Ethereum Yakında Bu Seviyeleri Görebilir!