2020 Bitcoin Tahminleri Nokta Atışı Tutan Analist: Sırada Bu Felaket Seviyeler Var!

shutterstock 1141735451
shutterstock 1141735451
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Geçen aylık kapanıştan bu yana Bitcoin, geçtiğimiz birkaç saatin çoğunu geçirdiği 6.500 dolarlık fiyattan %4 düşüşle 6.250 doların biraz altına düştü. Düşüş, aylık mum kapandıktan sadece sekiz dakika sonra başladı ve potansiyel olarak piyasa oyuncularının bu önemli olaydan önce kripto para birimini belirli bir fiyatın üzerinde tutmayı planladıklarını gösteriyor. 

Tahminleri tutan analist: Bitcoin için sırada 4 bin dolar var!

Bitcoin’in 2020’nin başlarındaki güçlü yükselişi, BitMEX gibi marj ticaret platformlarında milyonlarca dolar değerinde short pozisyonlarını tasfiye etti. Birçok kişi bu BTC yükselişine hazırlıksız yakalanmıştı, ancak Bitcoin’in ortaya çıkan yükseliş trendini önceden bilen bir analist vardı: Sawcruhteez olarak da bilinen Financial Survivalism.  Yeni yıldan sadece bir gün sonra, başarılı analist Bitcoin’in bir “Wyckoff Spring” paterni oluşturduğunu iddia etti. Sawcruhteez bu paternle, BTC’nin Ocak ayı ortasında 9.200 dolara yükseleceğini belirtti ve tahmini de tuttu. Şimdi bu analist BTC’de kritik bir seviyeye işaret ediyor.

Çoğu analist, kripto para piyasası için sıradaki hamlenin aşağı yönlü olduğuna ikna olmuş görünüyor. Somut bir tahmin sunmasa da “Financial Survivalism” olarak bilinen başarılı bir kripto analisti olan Tyler Coates, yukarıdaki grafiği yayınladı ve Bitcoin’in eğilimi tersine çevirmesi durumunda 4 bin dolara kayacağını belirtiyor. Bitcoin’de düşüş çağrısı Lomah isimli analist tarafından da yinelendi ve analiste göre BTC bir sonraki hamlesinde kendini 5.900 dolarlarda bulabilir.

Bitcoin’in Mart mumu kritik bir seviyesinin üzerinde kapandı!

Ancak, BTC’nin Mart mumunu 6.400 dolarlık temel teknik seviyenin hemen üzerinde kapattığına dikkat etmek önemli. 6.400 dolar uzun vadede önemli bir seviye, çünkü burada BTC Aralık ayında dibe vurdu. Buna ek olarak, 2018 ayı piyasası sırasında 6.000 dolarlık seviyeler, Bitcoin için kesinlikle önemliydi. Çünkü kripto para birimi bu bölgeden birçok kez sıçradı.

Bununla birlikte tanınmış analist Cred, takipçilerine Bitcoin’in bir desteğin üzerinde aylık bir mumu kapatması nedeniyle, bunun “fiyatın anında daha yüksek seviyelere ışınlanması gerektiği anlamına gelmediğini” hatırlattı. Analist bu durumun sadece “bir sonraki şamdan için bir önyargı oluşturduğunu” da sözlerine ekledi. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “XRP’de Milyarlar Yerinden Oynadı! Bitcoin Kâhini İse Korkunç Ripple Tahminini Paylaştı” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!

2020 Bitcoin Tahminleri Nokta Atışı Tutan Analist: Sırada Bu Felaket Seviyeler Var!