2020 Bitcoin Tahminleri Tutan Analistten Yeni BTC Tahmini Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Bitcoin’in 2020’deki güçlü yükselişini önceden öngören başarılı analist Financial Survivalism, yeni BTC tahminini paylaştı.

Bitcoin’in 2020’deki güçlü yükselişini önceden öngören başarılı analist uyarıyor

Yeni yıldan sadece bir gün sonra, ünlü analist Financial Survivalism Bitcoin’in bir Wyckoff Spring deseni oluşturduğunu ortaya koyan işaretler göstermeye başladığını iddia etti. Financial Survivalism’in önerdiği desen, BTC‘nin Ocak ayı ortasında 9.200 dolara çarpacağını gösteriyordu ve bu tahmin gerçekleşti. 17-18 Ocak tarihleri ​​arasında, önde gelen kripto para birimi, 9.000 dolarlık kilit psikolojik ve teknik direncin üstünden geçti. Şimdi Financial Survivalism, geçmişteki başarılı BTC tahminlerini göz önünde bulundurarak dikkat edilmesi gereken potansiyel bir geri çekilme uyarısı yapıyor.

Bugün Financial Survivalism, pivot noktalarında 9 ve 13 mumu bırakan zaman bazlı bir gösterge olan Tom Demark Sequential’a göre, Bitcoin ticaret seansı için devam eden bir günlük, iki günlük ve beş günlük mumların hepsinin yeşil 9 yazdırdığını belirtti. Financial Survivalism, üç anahtar zaman dilimindeki yeşil dokuzların bir kombinasyonunun bir “düzeltme” için başlangıç ​​noktası olabileceğini yazdı. Çünkü analiste göre bu kısa vadeli boğa eğiliminin tamamen tükendiğini gösteriyor.

Daha önce 3 kere doğru çıkan indikatör, Bitcoin’de düşüş sinyali veriyor

Analistler sadece TD 9 seri baskısının zaman çerçeveleriyle kaynaşmasıyla ilgilenmiyorlar. Riskten korunma fonu Telemetry’in yöneticisi Thomas Thorntown geçtiğimiz günlerde, Demark Sequential Countdown’a göre, göstergenin potansiyel bir satış mumu yazdırdığını ve yani yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Bu dikkat çekicidir: Çünkü gösterge, Bitcoin Aralık 2017’de 20.000 dolara, BTC 14 Aralık 2018’de 3.150 dolara ve 2019’un Haziran ayında 14.000 dolara ulaştığı zaman 13 mumu bastı. Kripto paralarla ilgili diğer kritik haberler için “Ripple’ın Sıralaması Sevindiriyor: Forbes’in Fintech 50 Listesine 6 Kripto Şirketi Girdi!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin, Telegram kanalımıza katılın ve Facebook sayfamızı takip edin!

2020 Bitcoin Tahminleri Tutan Analistten Yeni BTC Tahmini Geldi!