2020 Tahminleri Tutan Trader: Bu 3 Altcoin’den Aldım! Önümüzdeki Haftalarda Patlayabilirler

fundfantasy rocket cover e1566145238604
fundfantasy rocket cover e1566145238604
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Bitcoin’in 2020’nin başlarındaki büyük çöküşünü doğru tahmin eden bir trader, üç haftalık aradan sonra geri döndü. il Capo Of Crypto (CryptoCapo) isimli analist, BTC ve altcoin’lerdeki kritik tahminini açıkladı.

CryptoCapo: Bu 3 dev altcoin patlamanın eşiğinde!

Bu yılın başlarında önde gelen bir trader CryptoCapo, Bitcoin’in 3.000 dolara düşmesini ve XRP‘nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca analist XRP’de 0,13 doları da önceden haber verdi. Şimdi usta analist Twitter’daki 16.000 takipçisine, BTC güçlü kalabilirse üç altcoin’in patlayabileceğini söylüyor.

Başarılı trader, önümüzdeki haftalarda bir ralli beklentisiyle Ethereum, EOS ve XRP satın aldığını söyledi. Analiste göre, ayrıca Ethereum önemli bir direncin üzerinde kırıldı ve Bitcoin’e karşı yükselmeye hazır görünüyor. Analist, EOS’un hem BTC’ye hem de ABD dolarına karşı güçlü göründüğünü söylüyor.

Analist: Bitcoin’in 10.500 doları desteğe dönüştürmesi gerekiyor

XRP’ye gelince, trader üçüncü büyük kripto para biriminin geçmiş fiyat hareketlerine işaret ediyor ve fiyatın mevcut yörüngesinin 2017 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 dolara çıkmasından önce olanlara benzediğini belirtiyor. Ancak analist, bundan önce lider kripto para biriminin direnci 10.500 dolardan desteğe dönüştürmesi gerektiğini söylüyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Birçok kez söylediğim gibi, 10,5 bin dolar anahtar seviye. Üstünde, ilk hedef 12 bin dolar. Ben bu seviyenin üzerinde düşüş yapmıyorum, ama eğer BTC bu seviyenin altında birleşirse düşüş senaryosu tekrar oynanacak. Şu an sadece altcoin’lerdeki yükseliş kurulumlarını alıyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

2020 Tahminleri Tutan Trader: Bu 3 Altcoin’den Aldım! Önümüzdeki Haftalarda Patlayabilirler