2020 Tahminleriyle Ünlenen Analist: Ripple ve Bu 3 Altcoin Çok Yükselecek!

180326 best cryptocurrency
180326 best cryptocurrency
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com – Geçen hafta tüm gözler Bitcoin’deydi. Çünlü önde gelen kripto para birimi, Şubat ayından bu yana ilk kez 10.500 doları aştı ve dik bir yükseliş trendine girdi. Ancak son birkaç gün içinde BTC durgunlaştı ve bu oynaklık eksikliği altcoin’lere paranın akmasını sağladı. Bu nedenle Band ve Zcash gibi kripto paralar hızla yükseldi. Bir kripto para birimi trader’ı, Bitcoin kritik seviyenin üzerinde olduğu sürece altcoin’lerin iyi performans göstermeye devam etmesini bekliyor.

Usta trader: BTC bu seviyeyi tutarsa ​​EOS, XTZ, XRP ve XLM altcoin’leri çok yükselir

5 Ağustos’ta yayınlanan bir analizde  usta trader il Capo Of Crypto (CryptoCapo), altcoin’lerin yükseliş durumunda kalması için Bitcoin’in 10.500 doları tutması gerektiğini söyledi. Analist, bu seviyenin kripto para piyasasının yükseliş aşamasında olup olmadığını göstereceğini vurguluyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BTC 11.500-11.700 doların ardından bir süre tutması gereken 10.400-10.500 dolarlık destek bölgesini test etmek için aşağı indi. Bu seviyenin üzerinde long’lara ve altında short’lara bakıyorum. Altcoin’ler, BTC 10,5 bin doların üzerinde kaldığı sürece çok iyi performans göstermeli. Bu altcoin’ler EOS, XTZ, XRP ve XLM…

il Capo Of Crypto (CryptoCapo), bu yılın başlarında Bitcoin’in 3.000 dolara düşmesini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca analist XRP’nin 0,13 dolara vuracağını da doğru öngördü. Bunlar dışında analistin başka başarılı kripto para tahminleri de mevcut. 

Nik Patel: Bitcoin 20.000 dolara ulaşana kadar altcoin’ler acı çekebilir

Yükseliş ortamında hangi altcoin’lerin iyi performans gösterebileceği konusuna gelince, ünlü trader EOS, Tezos, XRP ve Stellar Lumens’in güçlü yükselebileceğine inanıyor. Bu dört kripto para birimi, son birkaç hafta içinde iyi performans gösterdi ve hepsi “büyük ölçekli” altcoin’ler arasında yer alıyor. Bu tahmin bazı analistlerin tahminiyle çelişiyor. Ünlü analist Nik Patel, Temmuz ayında Bitcoin 20.000 dolara ulaşana kadar altcoin’lerin düşük performans görebileceğini söyledi. Bloomberg’e konuşan Miller Tabak + Co’nun baş pazar stratejisti Matt Maley de 4 Ağustos’ta şunları söyledi:

10.000 doların üzerindeki kırılama çok zorlayıcı ve Bitcoin’i daha yüksek bir seviyeye götürmeli… Bu durumu yatay bir düzeltme ile halledebilir, ancak gelecek potansiyeli önümüzdeki bir iki haftada sınırlı.

Başarılı CEO, Yatırım Yaptıkları 5 Altcoin’i ve Bitcoin’in 115 Bin Doları Göreceği Tarihi Açıkladı!

Piyasaya yönelik iyimserlik Bloomberg’in 5 Ağustos’taki son kripto raporunu yayınlayan Mike McGlone tarafından da tekrarlandı. Bu raporda analist, altın ve makro faktörlerin Bitcoin’in daha fazla yükselmesine katkı sağlayabileceğini belirtti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

2020 Tahminleriyle Ünlenen Analist: Ripple ve Bu 3 Altcoin Çok Yükselecek!