2022 İçin Bomba 8 Altcoin ve BTC Tahmini Çıktı: Bunlara Hazır Olun!

QJWVBUFLPNAI5OHULZC7NUZO5U
QJWVBUFLPNAI5OHULZC7NUZO5U
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto yatırımcısı ve analisti olan Lark Davis, 2022 için en şok edici Bitcoin ve altcoin projelerine ilişkin 8 tahminini açıklıyor. Biz de Kriptokoin.com olarak analistin tahminlerini ve açıklamalarını okuyucularımız için hazırladık.

“Spot Bitcoin ETF’si onaylanacak”

Analiste göre, ilk sürpriz, ABD piyasaları için bir spot Bitcoin ETF aldığımız yıl olacak. Analist, ABD piyasaları için Vadeli İşlemler EFT’sinin iyi bir ETF ürününün olmadığını, spot Bitcoin ETF’nin talep edildiğini belirtiyor. Analist şu değerlendirmeyi yapıyor:

Küresel piyasalarda toplam değerin %50’sinden fazlasına sahip olan bir ülke sadece ABD piyasalarında. Spot Bitcoin ETF’lerinde zaten büyük başarı gördük, çünkü buradaki Kanadalı. Küresel hisse senedi piyasalarının sadece %2’si bunu zaten fevkalade bir şekilde yapıyor.

Altcoin

Analiste göre, bunun için büyük bir talep var ve bu ETF bunu gösteriyor. Bu nedenle analist, ABD piyasalarına bir ETF geldiğinde, piyasalara girebilecek gelgitin, bir para dalgasını serbest bırakacağını ifade ediyor.

“Merkez Bankaları Bitcoin satın alacak”

Ardından Lark Davis, büyük bir Merkez Bankasının bilançolarına Bitcoin ekleyeceğine inanıyor. İran, Venezuela, El Salvador, Fransa, Rusya gibi dünyada birçok ülke ve bölgenin Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul ettiğini gördük. Uzun vadeli süper kripto dostu bir ülke görebiliriz ancak 2022’de bunu yapan büyük bir merkez bankası göreceğiz. Analist, şunları söylüyor:

Halihazırda bu yılın başlarında Bitcoin satın alan devlet varlık fonlarımız var veya Singapur’un devlet varlık fonu Bitcoin satın alıyor. BAE’ler ayrıca kripto para birimleri satın almaya başlayacak.

BTC

Analiste göre, Bitcoin’i kabul edecek sonraki ülkeler, kripto dostu olan Ukrayna. Panama hala ABD dolarının bir nevi kölesi, bu zincirleri kırabilir ve Bitcoin’i gemiye alabilirler. Bu havale şirketleri tarafından kandırılan Tonga, Bitcoin için başka bir harika aday olacak ve Bitcoin’i kabul ettirecek.

“Lider altcoin Ethereum düşüş yaşayacak”

Bir sonraki tahmin Ethereum ile ilgili. Analiste göre Ethereum, Blockchain’deki toplam kilitli değerin (TVL) %50’sinin altına düşecek. TVL aslında toplam sayı ile büyüdü. Ancak pazar payı %66’ya kadar düştü. Analist, şu yorumu yapıyor:

Tüm bu ezici ücretler, kullanıcıların Binance Smart Chain’e akın ettiğini görüyor. Solana, Avalanche veya Polygon’a gidiyorlar. Ethereum için 2. katmanın da benimsendiğini görüyoruz, ancak 2022, Ethereum’un DeFi toplam değeri açısından pazar hakimiyetinin kilitlendiği yıl.

Altcoin

Analist, lider altcoin’e kilitlenen toplam değerin büyümeye devam edebileceğini belirtiyor. Analiste göre, diğer Blockchain’lerden daha hızlı büyüyecek, çünkü aptalca miktarlar ödemeye gücü yetmeyen veya artık aptalca ücretler ödemek istemeyen yeni kullanıcılara daha çekici geliyorlar.

“Altcoin projesi Ripple (XRP) kazanacak”

Analiste göre altcoin, SEC’e karşı açtığı davayı kazanacak. SEC temelde bu noktada büyük bir okul bahçesi kabadayı oldu. SCC düzenli yatırımcıları devreye soktu. Traderlar token satışlarına yatırım yapamıyor, airdrop alamıyor, belirli trade türlerini yapamıyor. Altcoin projesinin bile borsalarda listelenmesiyle ilgili her türlü belirsizlik var.

XRP

SEC başkanı Goldman’dan Gary çıktı ve borsalarda listelenen tokenlerin büyük çoğunluğunun muhtemelen menkul kıymetler olduğunu söyledi. Analiste göre, Ripple bu davayı kazanırsa, büyük bir emsal oluşturacak ve okul bahçesini SEC’e dar edecek. Analist, Ripple’in, sektör için net bir pozitif olacağını düşünüyor. Ancak SEC kazanırsa, onlara çok çeşitli diğer token’lerin peşinden gidebilmeleri için bir emsal verir.

“Facebook sürprizleri olacak”

Bir sonraki tahmin Facebook ile ilgili. Analiste göre, Facebook harika bir aday, çünkü 60 milyar dolar nakitleri var ve tabii ki aynı enflasyondan muzdarip. Herkesin doları acı çekiyor ama 60 milyar dolarınız şişiriliyor. Analist şu tahminde bulunuyor:

Facebook, Novi uygulamasında Bitcoin’i etkinleştirir, böylece Facebook Novi uygulaması ABD içinde istikrarlı kripto para transferlerine izin verebilir. Metaverse’e taşınıyorlar ve zaten kripto para transferleri yapıyorlar. Facebook’un bir veya iki milyar nakit aldığını görmemiz an meselesi.

Altcoin

“Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) düşecek”

Bir sonraki tahmin, kedi meme paraları. Analiste göre, Cat Meme paraları köpek ortalama paralarını geçecek. Analist, her köpeğin bir günü olduğunu, Shiba, Doge, Floki Inu kripto paralarının gününün dolduğunu belirtiyor ve şunların söylüyor:

Bu noktada, bazı eski moda kedi meme paralarını sallamanın zamanı geldi. Bunlar 2022’de popüler olmaya devam edecek.

“Bitcoin ve altcoin piyasası 10 trilyon dolar olacak”

Analiste göre, tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 2022’de 10 trilyon doları aşacak. “Geçen hafta ya da öylesine bir ayı piyasasının başlangıcındayız” diyen analist, ayı piyasasında olmadığımızı, daha geniş piyasa yapımız içinde konsolidasyon birikim aşamasında olduğumuzu söylüyor. Kasım ayında, kripto para piyasasının tamamının toplam kripto paraların neredeyse üç trilyon dolara ulaştığını gördük. Bu, tüm zamanların en yüksek piyasa değerinin sadece 3,3 katı ile 10 trilyona ulaşıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2022 İçin Bomba 8 Altcoin ve BTC Tahmini Çıktı: Bunlara Hazır Olun!