Araştırmacı, 2022 İçin İzlenecek 5 Metaverse Coin Belirledi!

metaverse crypto coins low market cap 2022
metaverse crypto coins low market cap 2022
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain tabanlı başarılı oyunların metaverse coin’leri sıcaklığını korumaya devam ediyor. Yeni yatırımcılar metaverse coin piyasasının geleceğine güveniyor ve büyük markalar yatırımlarını sürdürüyor. Bu yazıda, araştırmacı Paul Brabus’un 2022 radarına bakalım. Kriptokoin.com olarak analistin paylaşımlarını aktarıyoruz.

2022 metaverse coin radarı

  • En düşük hacimle başlayalım. Moon Rabbit (AAA), dijital eşyalar ve veriler üretebilen Yargı Alanı adı verilen ağlarla ara yüz oluşturan Mount Olympus adlı bir kripto-konglomeradır. Yargı Alanları, belirli kullanım durumları için optimize edilmiş varlıklar ve protokoller yayınlayabilirler. Analiste göre 1,2 milyon dolar piyasa değeriyle MoonRabbit ekosistemi, 2022 radarına alınabilir.
  • Metagalaxy Land (MEGALAND), merkezi olmayan, uzay temalı, oyna-kazan metaverse inşa ediyor. Proje, kullanıcıların sanal deneyimi zirvede yaşaması için diğer oyuncularla savaşmalarını sağlayan tarayıcı tabanlı bir gerçek zamanlı strateji MMO’suna sahip. Analiste göre oyunun fragmanları ipuçları veriyor.
  • DeFi Degen Land (DDL), kullanıcıları için BTC yansıması içeren ve BSC ve Cronos Blockchain’leri destekleyen multi chain bir metaverse coin. Sıralamada ilk 100′ ulaşan oyuncular 50 ila 500 dolar arasında nakit ödüller kazanabiliyor. Analiste göre oyun severlerin giderek daha fazla talep gösterebileceği bir metaverse coin.
"BTC 30 Bin Dolara Düşecek" Diyen 3 Analist, 4 Yatırımlık Altcoin Paylaştı!

Starlink (STARL) ve UFO Gaming (UFO)

İkinci sıradaki Starlink (STARL), Blockchain tabanlı ekonomisiyle sanal ticareti mümkün kılan geniş bir 3D sosyal evreni. Burada STARL token kullanılıyor ve 0.00001728 dolardan işlem görüyor. Projeye dair yakın tarihli duyurularda geliştirici ekip oyun içi heyecan veren görüntüler yayınladı.

İlk sırada UFO Gaming (UFO), oyna-kazan modelinin başarılı metaverse coin temsilcisi. UFO Gaming, ekosistemlerini sanal bir arazi pazarına ve ilk NFT tabanlı oyunları Super Galactic’e sahip olacak olan Dark Metaverse olarak adlandırıyor. Analiste göre stake uygulaması, NFT pazarı, Breeding sözleşmesi, ikinci token lansmanı (UAP), oyun entegrasyonları ve beta oyun lansmanı projeyi harekete geçirebilecek adımlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Araştırmacı, 2022 İçin İzlenecek 5 Metaverse Coin Belirledi!