Uzmanlar: 2023 Milyonerlerini Bu 9 Altcoin Doğuracak!

Uzmanlar: 2023 Milyonerlerini Bu 9 Altcoin Doğuracak!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto uzmanlarının analizlerine göre bu 9 altcoin, 2023’te etkili olup milyoner çıkartacak mı?

Chainlink (LINK) ve diğer 8 altcoin

Michaël van de Poppe’ye göre Chainlink (LINK) şu anda genel piyasa gibi bir birikim bölgesindedir. Tokenin muhtemelen yaklaşık 4 ila 5$ aralığında düşeceğini söyledi. Ardından Federal Rezerv para politikasını yavaşlattığında olası bir rahatlama rallisinden faydalanacağını belirtti. Bu arada, tokenin 2019’da kaydedilene benzer bir tarihsel döngü sergilediğini kaydetti.

Uzmanlar: 2023 Milyonerlerini Bu 9 Altcoin Doğuracak!

Analist LINK için daha fazla düzeltme öngörürken, tokenin DeFi’ye odaklanan yatırımcıların ilgisini çekebileceğini öne sürdü. 2023’ün muhtemelen LINK biriktirmek için en iyi anı oluşturacağını söyledi. Ayrıca varlığın muhtemelen 2024 veya 2025’te yükseleceğini belirtti. Anlık olarak LINK, son 24 saatte yaklaşık %0,4’lük bir düzeltmeyle 5,60 dolardan işlem görüyordu. Mevcut fiyat seviyesinde Poppe, LINK’in 7,80 dolar civarında bir dirençle karşı karşıya olduğunu ve seviyenin aşılmasının 16,85 dolara odaklanarak daha fazla devam etmesine yol açabileceğini belirtti.

Polkadot (DOT)

Poppe, birlikte çalışabilirlik blok zinciri tokenini, mantıksız bir şekilde esnediğini belirterek, kripto fiyat hareketi tarafından dövüldüğüne dikkat çekti. Analist, ayı piyasasının yanı sıra, iki varlık arasındaki ilişkiyi göz önünde bulundurarak DOT’un Gemini kripto borsasına karşı açılan davadan etkilendiğini belirtti.

Poppe, 2023’ün sonlarında bir rahatlama rallisi öngörürken, DOT’un 16 ila 24$ arasında toplanabileceğini öngördü. Anlık olarak DOT, son 24 saat içinde %0,37’lik günlük kazançlar kaydederek 4,35 dolardan işlem görüyordu.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) için fiyat hareketinin, varlığın tekrar toplanmadan önce konsolide olduğu 2019 ve 2020 ticaret modellerini tekrarlayabileceği belirtilmiştir. Mevcut fiyatta ATOM’un yatırımcılara birikim yapma fırsatı sunulduğu öne sürülmektedir. Ayrıca bir rahatlama rallisi durumunda varlığın 25 doların üzerinde bir bölge kazanacağı öngörülmektedir.

Ancak, mevcut fiyat hareketinin bir dibe yol açıp açmayacağı konusunda şüphelerini dile getirdi. Şu anda ATOM, son 24 saatte %0,65’lik küçük kazançlarla 9,45 dolardan işlem görüyor.

Binance Coin (BNB)

Analist, Binance Coin’in (BNB) Binance tarafından desteklendiği için herhangi bir portföyün parçası olması gerektiğini belirtti. Bu doğrultuda analist, genel kripto piyasası yeniden yükselirse BNB’nin fayda sağlayabileceğine inanıyor. Ancak, BNB beklentilerinin büyük ölçüde Bitcoin’in nasıl performans gösterdiğine bağlı olduğu konusunda uyardı.

Aynı zamanda TradingView aracılığıyla TradingShot’taki kripto uzmanları, BNB’nin 2023’teki en iyi yatırımlar arasında olabileceğini öngördü. BNB, son 24 saatte yaklaşık %0,5’lik bir düzeltmeyle 245 dolardan işlem görüyor.

Skale (SKL)

Son olarak ticaret uzmanı, birlikte çalışabilir, çok zincirli ağ Skale’nin (SKL) platformun güçlü temeline atıfta bulunarak toparlanma potansiyeline sahip olduğunu kaydetti. SKL’nin 0,025$ direncini kırması durumunda önceki yüksek seviyeleri alacağını ve 0,20$ bölgesine doğru toparlanmaya başlayacağını öne sürdü. Şu anda, SKL 0,02$’dan işlem görüyor.

Analist SKL’nin temelini ralli için kritik bir tetikleyici olarak tanımlasa da, tokenin TradingView’deki teknik analiz özeti 16’da ‘sat’ ile aynı hizadadır.

Solana (SOL)

Özellikle geçtiğimiz yıl yaptığı büyük ralli ile adından sıkça söz ettiren Solana (SOL), bu yıl adeta ”felaketi” yaşadı. Ethereum (ETH) katili olarak adlandırılan Solana, çok sayıda yatırımcıyı kendine çekmiştir. Solana akıllı sözleşmeleri, her iki blok zinciri tarafından da desteklenmektedir. Ancak Ethereum ile karşılaştırıldığında, Solana cephesi çok daha hızlı işlem süreleri ve daha ucuz işlem maliyetleri sunmaktadır.

FTX-Alameda krizinden oldukça sert bir şekilde etkilenen Solana (SOL), ATH seviyesi olan 260 dolardan yaklaşık %95’lik bir erime yaşadı. Son 24 saatte yaklaşık %14’lük artış yaşayan SOL, 11,12$’dan işlem görmektedir.

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX), kripto para birimleri ve blok zinciri platformları açısından Ethereum’a rakip olan başka projedir. Ayrıca altcoin, blok zinciri projelerini desteklemek için Ethereum’a benzer akıllı sözleşmeler kullanmaktadır.

AVAX bu platformun yerel tokenidir. Fikir birliği mekanizmasının rastgele doğası nedeniyle, AVAX güvenli olarak kabul edilebilir. Avalanche blok zinciri diğer blok zincirlerinden %51 saldırılara karşı daha az duyarlı hale getiren daha sağlam güvenlik önlemlerini destekliyor diyebiliriz. Kripto kışından oldukça kötü etkilenen AVAX, ATH seviyesi 146 dolardan yaklaşık %90’lık bir erime yaşadı. Son 24 saatte yaklaşık %4.5’luk artış yaşayan AVAX, 11,16$’dan işlem görmektedir.

Litecoin (LTC)

Kriptokoin.com olarak daha önce belirttiğimiz üzere Litecoin (LTC), lider kripto para olan Bitcoin’den sadece iki yıl sonra yani 2011’de piyasaya sürülmüştür. Temel olarak, Bitcoin blok zinciri ağından hard fork tarafından üretilmiştir. Başlangıçta, geliştiriciler arasında Bitcoin aşırı derecede merkezileştiğine dair endişeleri gidermek için yaratılmıştır.

Zaman içerisinde oldukça benimsenen proje, yine de ayı döneminin en çok etkilenen varlıklarından biri oldu. LTC, ATH seviyesi olan 412 dolardan yaklaşık %80 oranında değer kaybı yaşamıştır. Son 24 saatte yaklaşık %7.6’lık artış yaşayan LTC, 75,33$’dan işlem görmektedir.

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS), en bilinen blok zinciri tabanlı oyunlardan biridir. Proje, Mart 2018’de Sky Mavis tarafından oluşturulmuştur. ERC-20 token kullanan oyun içi ekonomisi, en iyi metaverse kripto para birimi projelerinden biridir. Bu oyunun amacı, oyuncuların NFT oynaması, basması ve toplamasıdır.

Bu altcoin, ATH seviyesi olan 166 dolardan yaklaşık %95 oranında kayıp yaşamıştır. Son 24 saatte yaklaşık %6.7’lik artış yaşayan AXS, 6,38$’dan işlem görmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Uzmanlar: 2023 Milyonerlerini Bu 9 Altcoin Doğuracak!