2023 SHIB Yılı mı? Shiba Inu Ne Kadar Yükselebilir?

2023 SHIB Yılı mı? Shiba Inu Ne Kadar Yükselebilir?
2023 SHIB Yılı mı? Shiba Inu Ne Kadar Yükselebilir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu, bu yıl alanında en yüksek performanslı kripto varlıklarından biri. Fiyat açısından Bitcoin ve Ethereum ile aynı seviyede değil. Ancak, hızla en popüler kripto para birimlerinden biri haline geldi ve dünya çapında benimseme gördü. Bununla birlikte Shiba Inu’nun popülaritesi, 2023’e girerken muhtemelen daha da artacak. Peki SHIB fiyatı ne kadar yükselebilir?

Shiba Inu fiyatı, 0,00001000 doların altındaki en düşük seviyeleri ziyaret etti. Ardından, hızla yükselişe geçti. Böylece meme coin, son 24 saat içinde %6,5’lik bir artış gördü ve şu anda 0,00001044 dolardan el değiştiriyor. Şimdi SHIB, 0,00001100 dolardaki direnci kırmayı hedefliyor. Bu olursa boğalar, muhtemelen fiyatı daha da yükseltmeye çalışacak. Böyle bir hareket meme coin’in düşen bir paralel kanalın sınırları içindeki geniş düşüş trendini geçersiz hale getirecektir.

SHIB

SHIB fiyatı daha ne kadar yükselecek?

Düşen kanalın geçiş çizgisi, değerini bir günde %5’in biraz üzerinde düşürdü. Bundan sonra, Perşembe günü SHIB için kullanışlı oldu. Şimdi yatırımcılar, tokenin fiyat grafiğindeki güçlü düşüş prangalarından kurtulma ihtimaline bakıyor. Shiba Inu fiyatının yükselişe geçmesi, şu anda bir an meselesi gibi duruyor. Stokastik osilatörden alınan veriler, hareketli ortalamadan pozitif bir sapma oluşturdu. Bu durum, kenarda kalan yatırımcıları yükseliş trendine katılmaya başladığını gösteriyor.

Boğa piyasası katılımcıları, long emirlerini etkinleştirmeden önce SHIB fiyatının düşen kanalın üzerindeki hareketini doğrulamasını beklemeli. Bununla birlikte, MACD göstergesinden bir satın alma sinyali de yardımcı olacaktır. Bu sinyal, SHIB’nin çok beklenen trend tersine çevrilmesinin geçerliliğini tespit etmek için son derece önemli. Alım sinyali, 12 günlük EMA’nın 26 günlük EMA’nın üzerine çıkmasıyla ortaya çıkacak. Shiba Inu yükseliş trendi, MACD ortalama çizginin üzerine yerleşirse daha da güçlenecektir.

Balinalar Shiba Inu biriktirmeye devam ediyor

Balina faaliyeti düşünülürse, Shiba Inu fiyatının geri kazanılması için geç kalmış olabilirsiniz. Santiment’in zincir üstü verileri, borsa dışı balinaların elindeki SHIB arzında önemli bir artışı ortaya koyuyor. Aşağıdaki tablo, bu balinaların elindeki arzın %11,07 arttığını gösteriyor. Buna göre geçmişte 673,92 token tutarken şu anda 757,92 trilyon Shiba Inu tutuyorlar. Meme coin’in fiyat istikrarının bu balinalara bağlı olması muhtemel. Aksi takdirde, kazançları tüm zamanların en düşük seviyesinde olurdu.

Yatırımcılar SHIB fiyatında bu seviyelere dikkat etmeli

Yatırımcılar, ayı piyasasının sona ermekten çok uzak olduğunu akılda tutarak adım atmalıdır. Şu anda mümkün olan her zaman kâr elde etmek ve düşüşlerde zararı minimuma indirmek önemlidir. Bununla birlikte, IntoTheBlock’un IOMAP zincir üstü modeli, 0,00001100 dolarda yoğun bir direnci gösteriyor. Bu seviyede yaklaşık 24.200 adres, 55,88 trilyon token tutuyor. Bu aralıktaki SHIB sahipleri, fiyat yükselişi 0,00001800 dolara ulaşırken satış yapacaktır. Bu mevcut toparlanmayı raydan çıkarabilir. Ayrıca fiyatı, 0,00001000 ABD Dolarının altına düşürebilir. 

2023 Shiba Inu yılı mı olacak?

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Shiba Inu, mobil oyunu Shiba Eternity’nin lansmanı da dahil olmak üzere 2022’de büyük gelişmelere tanık oldu. Shibarium Layer-2 güncellemesinin hâlâ yıl sonundan önce piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak 2023’ün başına kadar ertelenme ihtimali de var. Bu gelişme, SHIB tokeni için büyük bir şey olacak. Çünkü Shibarium, gas ücretlerini önemli ölçüde düşmesine yol açacak. Ayrıca, tokenleri dolaşımdan kaldırabilecek yerleşik bir ‘yakma’ mekanizmasını da entegre edecek.

Shiba Inu geliştiricileri, 2023’te SHIB token güncellemeleri için çok fazla açıklama yapmadı. Şu anda yatırımcılar, SHIB fiyatının 2022 ilkbaharındaki çöküşünden sonra toparlanmaya devam etmesini bekliyor. Bununla birlikte, 2023’te Shibarium dışında token hakkında güncellemeler dışında pek bir şey yok. Bu nedenle, token için önümüzdeki birkaç yıl için tahmin yapmak zor. Bununla birlikte, SHIB popülaritesini artırmaya devam edecek gibi duruyor. Bu, muhtemelen tokeni daha da ileriye taşıyacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2023 SHIB Yılı mı? Shiba Inu Ne Kadar Yükselebilir?