Bu 7 Altcoin Yatırımcıları Dikkat: Bu Hafta Fiyatlar Bu Gelişmelerle Zıplayabilir!

6e27da891d
6e27da891d
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz hafta yeni bir ATH belirledi ve 49.600 dolara kadar yükseldi. Ancak BTC bu sabah saatlerinde ise 2.000 dolardan fazlasını sildi. BTC’deki bu düşüş trendi diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.

Yazım sırasında birçok kripto para kırmızı tahtada işlem görüyor. Bu aşağı yönlü eğilim devam edecek mi? Bu hafta, Bitcoin ve altcoin’leri neler bekliyor? Piyasa fiyatlarını etkileyecek kritik gelişmeler ve tarihler nelerdir? Bu soruların ve daha fazlasının cevabını sizler için araştırdık. İşte bu hafta altcoin piyasasında yaşanacak önemli gelişmeler ve dikkatle izlenmesi gereken tarihler…

İşte altcoin piyasasında bu hafta dikkatle izlemeniz gereken tarihler

15-21 Şubat haftası altcoin piyasası için önemli. Çünkü bu hafta içinde gerçekleşecek önemli gelişmeler var. Bazı kripto paralar teknik ve alt yapı anlamında önemli güncellemeler alacak. Yaşanacak gelişmeler uzmanlara göre, kripto paraların fiyatlarını her iki yönde de etkileyebilir. Bu hafta altcoin piyasasında yaşanacak önemli gelişmeleri ve dikkatle izlenmesi gereken tarihleri daha yakından inceleyelim:

  • Cosmos (ATOM), birçok krpto para projesinin birlikte çalışılabilirliğine odaklanan bir Blockchain platformu. Cosmos bu hafta önemli bir güncelleme yapacak. Kripto para projesinde Stargate güncellemesi 18 Şubat tarihinde gerçekleşecek. Uzun süredir beklenen Stargate güncellemesi, uzmanlara göre Cosmos için kritik bir dönüm noktasına işaret edecek.
  • Son zamanların popüler kripto parası Dogecoin (DOGE) içinde bu hafta önemli. Bitcoin borsası WhiteBit, 17 Şubat tarihinde Dogecoin için AMA etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlik kapsamında WhiteBit, toplamda 4.000 DOGE dağıtacak.
  • Secret Network (SCRT) projesi de bu hafta önemli bir adım atacak. İlk çapraz zincirli merkezi olmayan borsa SecretSwap, 17 Şubat tarihinde Secret Network ağında aktif olacak. SecretSwap’ın sunacağı en önemli özelliğin gizli sözleşmeler olacağı da belirtiliyor. Bu yeniliğin, kripto para projesine değer katması bekleniyor.
Önemli Gelişme: Bir Bankacılık Devi Daha Bitcoin ve Altcoin Piyasasına Giriyor!
  • Kendisini “Blockchain’in ötesine geçen platform” olarak tanımlayan Hedera Hashgraph (HBAR)’ta testnet’i v0.12.0 sürümüne güncelleyeceğini açıkladı. Proje bu işlemin 18 Şubat tarihinde gerçekeleşeceğini de vurguluyor. Hedera Hashgraph ile ilgili kritik gelişmeler bununla sınırlı değil. 17 Şubat tarihinde düzenlenecek Google Cloud toplantısında Hedera Hashgraph ve Google yeni bir ortaklık duyurusu yapabilir.
  • YAM Finance (YAM), Ampleforth gibi esnek bir arz sistemine sahip bir kripto para projesidir. YAM Finance yatırımcıları 15 Şubat tarihinde v2’dan v3’ye geçiş yapacak.
  • NavCoin (NAV), gizlilik ve basitliğe odaklanan ve uygun fiyatlı ve hızlı ödemeler sunmayı amaçlayan merkezi olmayan bir Proof-of-Stake Sürüm 3 (PoSv3) projesidir. Navcoin (NAV) bu hafta “xNAV” isimli yeni bir token ve gizlilik protokolünü aktifleştirebilir. Kripto para projesi bu güncellemeyi, 19 Şubat tarihinde yapacak.
  • Celo (CELO), bir proof of stake (PoS) kripto parasıdır. Celo ekibi, 18 Şubat tarihinde piyasanın öncü isimlerinin katılımcı olarak yer aldığı önemli bir sanal konferans düzenleyecek. Bu etkinlikte, projeye yönelik önemli gelişmelerin paylaşılması bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Bu 7 Altcoin Yatırımcıları Dikkat: Bu Hafta Fiyatlar Bu Gelişmelerle Zıplayabilir!

Yorumlar kapalı.