Ünlü Trader’lar: Bu 3 Altcoin “Yaşam Değiştirme Potansiyeline” Sahip!

8253d3a472
8253d3a472
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto uzmanları Ben Armstrong ve Crypto Rich, kripto piyasasını değiştirme potansiyeline sahip az bilinen üç altcoin projesini açıklıyorlar.

Crypto Rich: Ether-1 (ETHO)’de sevdiğim şey ifade özgürlüğüne olan bağlılığı

Yeni bir analizde sektörde “BitBoy Crypto” olarak da bilinen Ben Armstrong, analist Crypto Rich’i gizlilik odaklı üç altcoin projesine ışık tutmaya davet ediyor. Crypto Rich’in Ben Armstrong’un 610.000 abonesiyle paylaştığı ilk proje Ether-1 (ETHO). Crypto Rich konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ether-1, insanların bant genişliği ve node’leri barındırarak pasif gelir elde etmesine olanak tanır… Merkezi olmayan web gönderilerine izin verir. Böylece insanlar, web sitelerini Ether-1 ağında barındırabilir ve bunu yaparak pasif gelir elde edebilir ve node’leri çalıştırarak ağa bant genişliği sağlayabilir… Onunla ilgili sevdiğim şey ifade özgürlüğüne olan bağlılığı. Ether-1’de barındırılan web sitelerini kapatamazsınız.

9 Mart BTC, ETH, BNB, ADA, DOT, XRP, UNI, LINK, LTC ve BCH Fiyat Analizi

Crypto Rich: Listemde altcoin projesi Sentinel (SENT)’de var

Ben Armstrong, Ether-1 (ETHO) projesinin hitap ettiği alanın, bireyler sansürsüz bir web deneyimi aradığı için son derece popüler bir sektör olmaya mahkum olduğunu belirtiyor.   Crypto Rich’in listesinde iki numarada, merkezi olmayan sanal özel ağ (dVPN) projesi Sentinel (SENT) var. Crypto Rich konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Sentinel.Co, merkezi olmayan bir VPN’e sahipler. Çoğu VPN, büyük isimler gibi, merkezileştirilmiş durumda. Hizmetlerini belirli yerlerde bulunduruyorlar, bu nedenle ya düzenleyici olarak ele geçirilebilirler ya da istihbarat servisleri tarafından fiziksel olarak ele geçirilebilirler. Artı, onlar kapalı kaynaklar, bu yüzden neler olup bittiğini bilmiyoruz… Çünkü (Sentinel) merkezi olmayan tek bir hata noktası yok.

Bu Altcoin ATH Yaptı! Ünlü Kâhin: Sırada Bu Seviyeler Var

Crypto Rich: PirateChain (ARRR) inanılmaz bir proje

Crypto Rich, Sentinel’in şu anda kullanımının ücretsiz olduğunu ve ana ağının yakın gelecekte Cosmos (ATOM) üzerinde başlatılacağını ekliyor. CoinGecko’ya göre, Sentinel’in piyasa değeri 37 milyon dolar civarında. Crypto Rich’in radarındaki bir numaralı gizlilik projesi PirateChain (ARRR)’dır. Crypto Rich konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

PirateChain bir para birimidir, Bitcoin ile aynı şekilde bir değişim birimi veya Monero (XMR)… Bununla birlikte, tüm gizlilik paralarının en güvenli ve en özelidir. Monero’dan daha özel… Şeffaflık seçeneği yok. Her bir eşler arası işlem görünmezdir… Bir işlem cüzdanınıza girdikten sonra, cüzdanınızda ne kadar para olduğunu kimse bilmez. ARRR coinlerini, kime gönderdiğinizden başka hiç kimse bilmeyecek. Blockchain’de analiz edilecek veri yok, hiçbir şey yok.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Ünlü Trader’lar: Bu 3 Altcoin “Yaşam Değiştirme Potansiyeline” Sahip!