Popüler Trader: Yatırım Yaptım! Bu 2 Altcoin Fırlamaya Hazır

office buildings glass green
office buildings glass green
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto analisti Tyler Swope, yatırımcıların non-fungible tokenlere (NFT’ler) olan ilginin artmasıyla birlikte az bilinen iki altcoin projesine dikkat etmesi gerektiğini düşünüyor.

Tyler Swope: Altcoin projesi Alchemist Coin’i yakından izlemelisiniz!

Başarılı kripto analisti Tyler Swope, yeni bir YouTube videosunda 203.000 abonesine, Alchemist Coin’i yakından izlemelerini söylüyor. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Alchemist Coin, NFT’lerle yeni nesil stake sözleşmeleri oluşturuyor. Akıllı sözleşmelerle staking yerine, bir NFT ile stake yaparsınız. Likidite havuzu tokenleri, örneğin Uniswap’tan (UNI), yarı Alchemist tokeni ve yarı Ethereum ile birlikte, Universal Vault olarak da bilinen NFT Crucible’a dönüştürülebilir. Daha sonra bu NFT’yi alabilir ve potansiyel olarak diğer likidite ödül programlarında aynı anda kullanabilirsiniz.

Tyler Swope, projenin CoinGecko gibi web sitelerinde henüz listelenmediğini ve bir web sitesi için de bir kullanıcı arayüzüne sahip olmadığını belirtiyor. Ancak analist, her ikisinin de yakında değişebileceğini düşünüyor. Ayrıca analist, deneyimli bir Ethereum araştırmacısı ve geliştiricisi olan Stephane Gosselin’in Alchemist Coin ile ilişkisi olduğuna dikkat çekiyor.

Ünlü Ekonomistten Çılgın Bitcoin ve Altcoin Tahmini: 100x!

Tyler Swope: Non-Fungible Yearn (NFY)’a yatırım yaptım! Güçlü geliyor…

Tyler Swope’un radarındaki ikinci kripto cevheri, NFT’lerin ve merkezi olmayan finansmanın (DeFi) ayırt edici özelliklerinden yararlanan yeni bir kripto para türü olan Non-Fungible Yearn (NFY) var. Yeni proje, hisseli bir fonun haklarını ve ürettiği getirileri temsil etmek için NFT’leri kullanıyor. Kripto etkileyicisi, yeni kripto varlığını neden elinde tuttuğunu açıklıyor. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Devredilebilir kârlı oranlar için NFT’leri oldukça uzakta. Bir süredir, staking ve NFY ve LP (likidite havuzu) tokenlerinden bahisleri geri çekme ve bunları NFT’lere dönüştürme yeteneklerine sahiptiler. Aynı zaman diliminde NFT ticareti yapmak için oluşturulmuş bir DEX (merkezi olmayan borsa) var. ETH (Ethereum) ve NFY’nin yanı sıra daha fazla LP tokenine geçmeye hazırlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Popüler Trader: Yatırım Yaptım! Bu 2 Altcoin Fırlamaya Hazır