Ünlü Milyarder İddialı: Bu Altcoin Yüzde 1.900 Fırlayacak!

5fa8f99ad7fd265037efd3f0 Finance Crypto v2 1 1
5fa8f99ad7fd265037efd3f0 Finance Crypto v2 1 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dallas Mavericks’in sahibi ve milyarder girişimci Mark Cuban, çokça takip edilen ve tartışmalı bir altcoin projesinin fırlayacağını söylüyor. Analist, altcoin’de yüzde 1.900’lük bir artışa işaret ediyor.

Mark Cuban: Popüler altcoin Dogecoin, yüzde 1.900 yükselebilir

Ünlü milyarder Mark Cuban, son dönemde popüler altcoin Dogecoin (DOGE) ile ilgili önemli hamleler de bulunuyor. Mark Cuban, insanların Dallas Mavericks biletlerini Dogecoin ile satın almalarına izin veriyor. Ancak Mark Cuban, DOGE’u bir ödeme aracı olarak benimseyen tek kişi değil. Bitpay, kısa süre önce DOGE’yi desteklediği kripto para birimlerinin arasına ekledi ve kripto-ATM operatörü CoinFlip, DOGE’yi dünya çapındaki 1.800 kripto ATM’lerinde kullanılabilir hale getirdi.

Birçok Tahmini Tutan Altcoin Kâhini: 5 Altcoin Fırlayarak Bu Seviyeleri Görecek!

Şimdi ise Mark Cuban, 8,2 milyon takipçisine Dogecoin’in (DOGE) şu anki 0,05 dolarlık fiyatından %1.900 yükseleceğine inandığını söylüyor. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Dallas Mavs, işlemlerde 20.000’den fazla Dogecoin yaptı ve bizi dünyanın en büyük Dogecoin tüccarı haline getirdi. Hepinize teşekkür ediyoruz ve sadece şunu söyleyebiliriz ki 6.556.000.000 DOGECOIN değerinde Mavs ürünü daha satarsak, Dogecoin’in kesinlikle 1 dolara ulaşacağını söyleyebiliriz!

Mark Cuban, DOGE’yi oyun biletleri ve mallar için ödeme olarak kabul ediyor

Geçen hafta Dallas Mavericks’in sahibi, NBA ekibinin DOGE’yi oyun biletleri ve mallar için ödeme olarak kabul etmeye karar verdiğini açıkladı. Mark Cuban’ın DOGE tahmini, NBA’in ligin iş uygulamaları için Blockchain teknolojisini nasıl kullanabileceğini araştıran bir “Blockchain danışmanlığı” oluşturduğu haberlerinin ortasında geldi. 

Ünlü Analist: Bu Altcoin Işınlanacak! Yüzde 1.200 Yapan Gibi...

Basketbol liginin, NBA olayları ve sanat eserleri gibi dijital koleksiyonları satan Blockchain tabanlı bir platform olan “NBA Top Shot’ın” artan popülaritesinin ardından grubu oluşturduğu bildirildi. Mark Cuban, girişimin dijital koleksiyonlarla “çok az ilgisi” olduğunu söylüyor. NBA Top Shot, oyun ve non-fungible token’lerin (NFT) kullanım durumları için tasarlanmış bir protokol olan Flow’un arkasındaki şirket olan Dapper Labs’a aittir. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu, Flow’un sadece bir seçenek olduğu Blockchain uygulamaları ile ilgili….

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Ünlü Milyarder İddialı: Bu Altcoin Yüzde 1.900 Fırlayacak!