Çok Sayıda Tahmini Tutan Balina: Bu 3 Altcoin Yükselen Yıldızlar!

lbw8173xe
lbw8173xe
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı tahminleri olan bir analist ve balina, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşırken bir kırılmanın eşiğinde olduğuna inandığı üç altcoin projesini açıklıyor.

Flood: Bu 3 altcoin projesi kırılmanın eşiğinde!

Bitcoin, yaklaşık üç hafta içinde ilk kez 57.000 dolar seviyesini yeniden test ederken, ünlü kripto balinası Flood, 110.000 Twitter takipçisiyle yeni taminlerini paylaştı. Analist, Bitcoin‘in liderliğini takip edebilecek üç altcoin projesini göz önünde bulundurduğunu söylüyor. Flood konuya yönelik açıklamalarına şuları ekliyor:

Daha önce çok büyük satışlara sahip olan kripto paralar burada güçlü yükselecek. SOL (Solana). SNX (Synthetix). AAVE…. Hepsi bir miktar FTT Token (FTX) kârı ile eklendi.

2 Yıl Önceden Bugünü Öngören Analist: Bu 6 Altcoin’e Bakın! Süper Yükselecekler

Analistin, yılın başında yaptığı Bitcoin ve altcoin tahminleri de tuttu

Şubat ayı sonlarında usta analist, altcoin boğa döngüsünün bir sonraki ayağına hazırlık olarak birkaç kripto çantasına yüklediğini söyledi. Yılın başında Flood, Bitcoin’in 2021’in çoğunu 50.000 doların üzerinde harcayacağına ve merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Synthetix’in yönetim tokeninin bu yıl 24 doların üzerinde işlem yapacağına dair cesur bir tahmin yaptı ve bunlarda haklı çıktı. Flood konuya yönelik açıklamalarına şuları ekliyor:

2021 tahminleri: Bitcoin, 2021’in çoğunluğu için 50.000 doların üzerinde işlem görüyor. SNX (Synthetix) bu yıl 24 doların üzerinde işlem görüyor. DeFi TVL (toplam değer kilitlendi) 4. çeyreğe kadar 100 milyar.

SNX, Şubat ayında kısa bir süre için 24 doların üzerinde işlem görüyordu ve şu anda 21 dolar civarında seyrediyor. Bitcoin Şubat ortasından bu yana 50.000 dolar aralığında dans ediyor ve yazım sırasında 55.000 doların biraz altında işlem görüyor. Bu sonuçlarla analist, yıl başındaki tahminlerinde haklı çıktı.

Ünlü Milyarder İddialı: Bu Altcoin Yüzde 1.900 Fırlayacak!

Flood  Bitcoin’de çok önemli fiyat hareketlerini doğru öngördü!

Flood ismiyle bilinen analist, Bitcoin’de çok önemli fiyat hareketlerini doğru bir şekilde öngördüğü bir geçmişe sahip. Ayrıca usta analist, Bitcoin’de geçtiğimiz dönemlerdeki yükselişleri de başarılı bir şekilde öngördü. Flood, Bitcoin 17.638 dolarlık en düşük seviyeye kaymadan önce, 4 Aralık’ta kripto piyasasının mevcut geri çekilmesini doğru bir şekilde tahmin etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Çok Sayıda Tahmini Tutan Balina: Bu 3 Altcoin Yükselen Yıldızlar!