Wall Street’in Kurdu Jordan Belfort, Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı

Belfort selects 104
Belfort selects 104
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fortune’da yer alan bir habere göre, önceden Bitcoin (BTC)’in 2018’deki büyük düzeltmeden sonra ortadan kalkacağını belirten tanınmış yatırımcı, borsacı Jordan Belfort, BTC’ye yönelik tutumunu değiştirdi. Rapora göre “Wall Street’in Kurdu” Jordan Belfort, BTC’nin 100.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor.

Belfort, 2012’de yayınlanan aynı isimli kitabı ile kendisine “The Wolf of Wall Street” adını vermişti. 2013’te Martin Scorsese’nin yönettiği ve Leonardo DiCaprio’nun Belfort’u oynadığı aynı adlı bir filme uyarlanmıştı.

Belfort, 2017’de Bitcoin için çöküş tahmin ediyordu

Fortune ile yaptığı konuşmada Belfort, 2017’de bir TV şovunda çökeceğini tahmin ettiği Bitcoin hakkında yanıldığını itiraf etti. O sıralarda varlık, 20.000 dolar seviyesine yakın bir fiyattan işlem görüyordu.

Belfort, Bitcoin’in düzenleyicilerin baskısı altında bozulacağından emindi. Programda, BTC’nin para aklamanın ideal bir yolu olduğunu; bu durumun da hükümetlerin kripto parayı yasaklamaya sevk edebileceği bir şey olacağını belirtmişti.

“The Wolf of Wall Street” artık BTC konusunda olumlu düşünüyor

Ancak Belfort, artık BTC konusunda farklı düşünüyor. Belfort, Fortune ile konuşurken, Bitcoin’in şimdiye kadar aralarında birçok kurumsal alıcı bulunan çok fazla sayıda destekçi edindiğini itiraf etti. Hisse senetlerine karşı avantajları sayesinde Bitcoin’in nihayetinde 100.000 dolar seviyesine ulaşabileceğine inanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Wall Street’in Kurdu Jordan Belfort, Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı

Yorumlar kapalı.