Tahminleri Tutan Bitcoin Ustası: Dikkat Edin, Yeni Bir Balina Türü Geliyor!

https   news.trijo .co wp content uploads 2020 11 down bitcoin whale
https news.trijo .co wp content uploads 2020 11 down bitcoin whale
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analist Willy Woo, Bitcoin (BTC) sahiplerinin piyasaya ne kadar büyük saldırıda bulunduğuna dair görüşlerini aktarıyor. Ayrıca analist, önemli tahminlerde bulunuyor.

Willy Woo: Bitcoin piyasasına yeni kripto balinaları giriyor

Willy Woo’ya göre, Bitcoin bu hafta 50.000 dolarlık düşük seviyeye inerken, piyasaya yeni kripto balinaları giriyor. Willy Woo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Satışı yapan balinalarla ilgili bazı düşüş korkusu, işte daha eksiksiz bir resim. Grafik: Yunus/köpekbalığı/balinaların tuttuğu BTC (100-10.000 BTC). Balinalar, yunus/köpek balığı oluyor, yeni alıcılar geliyor, hala birikiyor ve genellikle boğa koşusunun ortasında satıyorlar. Hala yükselişte.

Kaynak: Willy Woo

Willy Woo, balinaların son satışlara neden olan endişe verici bir oranda BTC’lerinden ayrılıyor gibi görünmesine rağmen, yeni alıcıların piyasaya girdiğini belirtiyor. Ayrıca analist, piyasada satılan Bitcoin’in muhtemelen en büyük kripto paradan kar alan kuruluşlar tarafından tekrar aldındığına dikkat çekiyor.

Willy Woo: Bu yeni bir balina türü hedge fonları!

Willy Woo açıklamalarının devamında yeni bir balina türüne dikkat çekiyor:

Bu yeni bir balina türüdür; hedge fonları…  Çeyrek sonu yeniden dengeleme için satış yapılması muhtemel. Tipik OG satışlarına benzemiyor (her boğa sezonu rallisinde yaptıkları). Son zamanlarda satılan kripto paralar nispeten genç. Bitcoin adresleri, bu görünümü çıkarmadan önce bireysel katılımcılar tarafından tutulan cüzdanlarda kümelenir. Başka bir yerde gördüğüm ham adres bakiyelerine bakmanın yanıltıcı olabileceğine dikkat edin.

Kaynak: Willy Woo

Willy Woo: Bitcoin trilyon dolarlık piyasa değeri üzerinde yeni alıcıları çekiyor

Willy Woo ayrıca, Bitcoin‘in trilyon dolarlık piyasa değerinin üzerinde yeni alıcıları çektiğine vurguluyor. Analist, lider kripto para biriminin bir daha asla 1 trilyon dolarlık değerlemenin altına düşmeyeceğini öne sürüyor. Willy Woo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Gerçekleşmemiş Fiyat Dağıtımı (URPD): Bitcoin’lerin %7,3’ü en son 1 trilyon doların üzerindeki fiyatlarda hareket etti. Bu oldukça sağlam bir fiyat doğrulamasıdır; 1 trilyon dolar yatırımcılar tarafından zaten güçlü bir şekilde destekleniyor. Bir daha Bitcoin’i 1 trilyon doların altında görmememiz için adil bir şans olduğunu söyleyebilirim. URPD, yatırımcılar tarafından satın alındıkları varsayılarak, kripto paraların en son hareket ettiği zamandaki fiyatı gösteren bir fiyat keşfi merceğidir. Kripto para hareketlerinin her zaman satın alımlardan kaynaklanmadığını unutmayın. Örneğin, borsalar ve kullanıcılar düzenli olarak tokenleri dahili olarak taşırlar.

İşte başarılı analist Willy Woo’nun nokta atışı tahminleri

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Willy Woo’ya başarılı tahminlerinden dolayı “Bitcoin Ustası ve Kâhini” deniyor. Analist, Bitcoin’in 5.500 dolar seviyelerine düşeceğini iddia etti ve analistin belirttiği fiyat hedefi gerçekleşti. Daha sonra Bitcoin’de 3.000 dolar seviyelerinin görüleceğini öne süren Willy Woo,  bunu da doğru bildi.

Bloomberg Analistinden Şaşırtan Bitcoin Ralli Açıklaması

Willy Woo, Ağustos sonunda Bitcoin’in 9.000 dolarlık seviyelere düşüşünü ve 10.000 dolardan 11.200 dolara yükselişini de doğru bildi. Ayrıca analist kendi geliştirdiği NVT yöntemine dayanan tahminlerinde de yüksek başarı oranı yakaladı. Willy Woo, geride bıraktığımız aylarda da son derece doğru tahminlerde bulundu. Bu nedenle yatırımcılar ve trader’lar analistin öngörülerini dikkatle takip ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Tahminleri Tutan Bitcoin Ustası: Dikkat Edin, Yeni Bir Balina Türü Geliyor!