Elon Musk’un İşaret Ettiği Altcoin Patlama Yaşıyor: Yüzde 13.000 Yaptı!

Elon Musk voices his true thoughts on cryptocurrencie 1280x720 1
Elon Musk voices his true thoughts on cryptocurrencie 1280x720 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler altcoin Dogecoin (DOGE), inanılmaz yükseliyor ve 0,3 dolara dayandı.  Dogecoin (DOGE), son 24 saatte yüzde 90 oranında değer kazandı ve 0.298 dolara kadar tırmanarak yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Dogecoin’deki çılgın yükselişin Elon Musk’un dün yaptığı paylaşımdan kaynaklandığı belirtiliyor. Kripto para birimi, haftalık bazda ise yüzde 300 artış yaşadı.

Yıllık yüzde 13.000 yapan popüler altcoin Dogecoin, durdurulamıyor!

Bir “şaka kripto para birimi” olarak piyasaya sürülen Dogecoin (DOGE), güçlü topluluğu ve yatırımcı tabanı nedeniyle piyasa sahnesinden yükseliyor. Dogecoin’in piyasa değeri, bu hafta yüzde 300’ün üzerinde yükseldikten sonra kısaca dünyanın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi olan Southwest Airlines’ınkini geçti.

Dogecoin, 39 milyar doları aşan piyasa değeri ile Binance borsasında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.298 dolara ulaştı. “Doge” isimli kripto para birimi, CoinMarketCap’teki sıralarını sıkı sıkıya koruyan Litecoin (LTC) ve Uniswap’tan (UNI) çok daha büyük olmaya devam ediyor. DOGE son yükselişi ile Litecoin (LTC), Uniswap (UNI) ve Chainlink (LINK) gibi altcoin projelerini geride bıraktı. Kripto paranın piyasa değeri, bir yıl önceki Ethereum’dan daha büyük.   

Elon Musk’ın Destek Verdiği Dogecoin Tüm Zamanlar Rekoru Kırdı

DOGE, 2021’de yüzde 5.000’in üzerinde değer kazandı!

Kripto paradaki muhteşem yükseliş, Tesla CEO’su Elon Musk’un dün attığı bir tweetle tetiklendi. Uzmanlara göre, WallStreetBets Reddit grubu, kripto para birimi tartışmalarının yasağını geçici olarak kaldırıp tekrar hızlı bir şekilde eski haline getirmeden önce Dogecoin’in dirilişine katkıda bulunmuş olabilir. 

DOGE, 2021’de yüzde 5.000’in üzerinde değer kazandı ve Bitcoin’in aynı zaman dilimindeki görünüşte etkileyici kazanımlarını gölgede bıraktı. Haftalık bazda yüzde 300 oranında artan DOGE fiyatı, yılda bazda bakıldığında yüzde 13.000 oranında yükseldi. Bu göz kamaştırıcı performansın devam edip etmeyeceği merak konusu…

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Elon Musk’un İşaret Ettiği Altcoin Patlama Yaşıyor: Yüzde 13.000 Yaptı!