Analist: Yüzde 3.300 Yapan Altcoin Sıçrayabilir Ama Uzak Durun!

pexels alphatradezone 5834217
pexels alphatradezone 5834217
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En son videosunda, popüler kripto analisti Andrei Jikh, en yeni altcoin projeleri arasında yer alan Safemoon hakkındaki görüşlerini paylaşıyor.

Andrei Jikh: Piyasaya sürüldüğünden beri her geçen gün ikiye katlanıyor

Popüler kripto etkileyecisi Andrei Jikh, Safemoon (SAFEMOON) projesini yorumladı ve şunları söyledi:

Son 30 gün içinde, %3.300’lük bir artışa, 419 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip ve hala ucuz… Bir sentin altında… Her bir kripto paranın maliyeti 0,000005 dolardır. Piyasaya sürüldüğünden beri her geçen gün ikiye katlanıyor.

Altcoin projesi Safemoon (SAFEMOON) nedir?

Safemoon (SAFEMOON), 8 Mart’ta çok yakın zamanda piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. SafeMoon protokolü, RFI tokenlerinin ve otomatik likidite oluşturma protokolünün bir kombinasyonudur. Proje, değiştirilebilir olmayan token (non-fungible token (NFT)) değişiminin yanı sıra yardım projeleri ve kripto eğitim uygulamaları geliştirmeyi planlıyor.

2 Yıl Önceden Bugünü Bilen Analist: Dogecoin ve 2 Altcoin Bu Seviyelere Fırlayacak!

Kripto para projesi nasıl çalışıyor?

Andrei Jikh, açıklamalarının devamında altcoin projesinin mekanizmasını ayrıntılı olarak açıklıyor:

Satış için %10’luk otomatik bir ücret alınıyor. Diyelim ki 100 dolar değerinde Safemoon satıyorsunuz, bunun 10 doları ücret olarak kullanılacak ve bunun %50’si veya 5 doları ağdaki diğer tüm token sahiplerine ne kadar sahip olduklarına bağlı olarak otomatik olarak dağıtılacak, onlar da ne kadar çok paya sahip olurlarsa, o kadar çok kazanırlar. Yani satış yaparak, herkesi zenginleştiriyorsunuz, bu da açıkça insanların onları sadece ellerinde tutmaları için bile pek çok çekiciliğe sahip. Diğer 5 doların %50’si tekrar 50/50 bölünür. 2.50 doları, dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’ye veya BNB’ye gidiyor ve diğer 2.50 doları likidite havuzuna BNB/Safemoon çifti olarak ekleniyor.

Safecoin’in kullanım durumlarından bahsederken Andrei Jikh, bu altcoin’in tokenlerin adil olmayan dağıtımını çözmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Bununla birlikte analiste göre, gelecekteki vaatler dışında gerçek dünyada uygulama durumu bu noktada yoktur.

Bu Altcoin İçin Kritik Hafta! Analist: Trilyon Dolarlara Ulaşabilir

Analist: Bu altcoin konusunda insanlar çok dikkatli olmalı

Andrei Jikh, kısa vadede kripto para ile birçok insanın para kazanacağına inanıyor, ancak uzun vadede projeye yönelik şüpheleri var. Andrei Jikh konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Altta yatan bir ürün olmadan tamamen bir tokenomik ürününe dayanan bir token/para birimi oluşturduğunuzda, bu aynı zamanda erken benimseyenleri geç benimseyenlere göre daha fazla kripto para ile ödüllendiriyor. Bu tam olarak bir piramit şemasına benziyor. Geliştiricileri veya niyetlerini bilmediğim için bunun kötü bir yatırım olduğunu kesin olarak söyleyemem ama insanlar bu konuda çok dikkatli olmalı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Analist: Yüzde 3.300 Yapan Altcoin Sıçrayabilir Ama Uzak Durun!

Yorumlar kapalı.