Ünlü Milyarderden Dogecoin Tahmini: Daha Fazlasını Yapacak!

dogecoins strongest support broke for the second time in 2020
dogecoins strongest support broke for the second time in 2020
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü milyarder Mark Cuban, Dogecoin (DOGE)’in artan fayda sayesinde bir miktar değer kazanabileceğini iddia ediyor. Ayrıca Mark Cuban, Dogecoin’in bir para birimi olduğunu da belirtiyor.

Mark Cuban: Dogecoin potansiyel olarak uygun bir para birimine dönüşebilir

Milyarder Mark Cuban, son tweet’lerine göre kripto para birimi olan Dogecoin‘in potansiyel olarak uygun bir para birimine dönüşebileceğine inanıyor. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Doge gibi meme paraları, yalnızca fayda sağladıkları ve kullanıcılar bunları bu yardımcı program için kullandıkları takdirde işe yarar.         

Mark Cuban’ın NBA takımı Dallas Mavericks Mart ayı başlarında Dogecoin’i kabul etmeye başladı ve daha geniş çaplı işletmelerin kripto parayı benimsenmesinin önünü açtı.

OKCoin COO'su: Kârlı Ticaret! Dogecoin Yatırımcıları Buna Hazır Olmalı

Mark Cuban: DOGE artan fayda sayesinde bir miktar değer kazanabilir

Mark Cuban’ın NBA takımının hamlesinin ardından çevrimiçi elektronik mağazası Newegg de dahil olmak üzere birçok büyük şirket şaka kripto para birimini ödemelerde kabul etmeye başladı.  Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, artık DOGE BitPay işlemlerinde de büyük paya sahip. Dogecoin, her yıl dolaşıma giren yaklaşık 5,2 milyon yeni kripto para ile enflasyonist bir arza sahip.

Bunun, kripto para biriminin temel risklerinden biri olduğuna inanılıyor. Piyasaya ne kadar çok para girerse, mevcut fiyat seviyelerini korumak o kadar zor olacak. Ancak Mark Cuban, Dogecoin’in sonsuz arzını gücü olarak görüyor. Çünkü milyardere göre, altcoin projesi bir değer deposu yerine kripto para birimi olarak çekiş kazanabiliyor. Ayrıca Mark Cuban, Dogecoin’in artan fayda sayesinde bir miktar değer kazanabileceğini iddia ediyor. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Tanımı gereği enflasyonu olan herhangi bir varlık “sonsuz” dur. Ancak bu onu azaltmaz. Yardımcı programı bir değer deposundan potansiyel olarak kripto bir para birimine değiştirir.  

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Ünlü Milyarderden Dogecoin Tahmini: Daha Fazlasını Yapacak!