Altcoin Kâhini: Bitcoin ve Bu 2 Altcoin Sıçrayacak! Bu Seviyeler…

chart growth up
chart growth up
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek profilli bir kripto para trader’ı olan il Capo Of Crypto (CryptoCapo), radarı altındaki iki altcoin seçimini ve Bitcoin’e yönelik yıl sonu tahminini paylaşıyor.

il Capo Of Crypto: Altcoin projesi World Token sıçramaya hazır

Yeni analizinde il Capo Of Crypto olarak bilinen kripto analisti, 112.000 takipçisine, önümüzdeki günlerde Ethereum‘a (ETH) karşı son derece iyi performans göstermesini beklediği bir altcoin’e dikkat çekiyor. Analist, küresel kripto para projesi World Token (WORLD) için hazırlandığını söyledi. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

World Token sıçramaya hazır.

Kaynak: il Capo Of Crypto/Twitter

WORLD, Şubat ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,25 dolardan neredeyse %100 indirimli ve yazı yazılırken yaklaşık 0,13 dolardan işlem görüyor. World Token’in piyasa değeri 12 milyon doların üzerinde ve altcoin’in 24 saatlik hacmi 500.000 doların altında.

il Capo Of Crypto, Phala Network’ü (PHA) öne çıkarıyor

il Capo Of Crypto ayrıca, akıllı sözleşme platformu Polkadot (DOT) üzerine kurulu bir gizlilik protokolü olan Phala Network’ü (PHA) öne çıkarıyor. Analist PHA’nın, Blockchain’de birlikte çalışabilirliği kolaylaştırmayı amaçlayan bir proje olan Quant’in (QNT) ayak izlerini takip etmeye hazırlandığını söylüyor. il Capo Of Crypto’nun grafiğine göre, PHA’nın fiyat hareketi, Quant’ın büyük bir kırılmayı ateşlemeden önceki piyasa yapısını anımsatıyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu kırılmayı görüyor musun? Çıkmadan önce TAMAMEN böyle görünen bir grafik biliyorum… Ve bu… PHA!

Kaynak: il Capo Of Crypto/Twitter

il Capo Of Crypto: Bitcoin yıl sonundan önce %400’ün üzerinde artış gösterecek

Ayrı bir tweet’te il Capo Of Crypto, kısa vadede BTC‘ye karşı altcoin performansına ilişkin değerlendirmesini de açıkladı. Analist, Bitcoin’in büyük olasılıkla uzun bir süre konsolide edileceğine ve Ethereum’un Bitcoin’in piyasa değerini değiştirmesi için bir fırsat bırakacağına inanıyor. Ancak il Capo Of Crypto, lider kripto para biriminin yıl sonundan önce %400’ün üzerinde artış göstereceğini tahmin ediyor. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu konsolidasyondan sonra, Aralık ayına kadar BTC’yi 200.000 doların üzerine çıkaracak olan son destansı bir tura çıkacağız. Altcoin’ler muhtemelen Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye devam edecek ve döngü sona ermeden önce bir ters dönme ihtimali var.

Balina, Fiyatını Katlayacağını İnandığı 4 Altcoin Projelerini Açıklıyor!Balina, Fiyatını Katlayacağını İnandığı 4 Altcoin’i Açıklıyor!

İşte il Capo Of Crypto’nun başarılı kripto para tahminleri

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, 2020 yılının başlarında il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca usta analist, XRP’deki 0,13 doları da nokta atışı bildi. il Capo Of Crypto, diğer altcoin projelerinin gördüğü büyük düşüşleri de doğru bir şekilde tahmin etti. Bu nedenle yatırımcılar, analistin tahminlerini dikkatle izliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Altcoin Kâhini: Bitcoin ve Bu 2 Altcoin Sıçrayacak! Bu Seviyeler…