Bu Altcoin Yüzde 50 Düştü! Satın Alma Fırsatı mı?

altcoin 1 1
altcoin 1 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin Cardano (ADA) 2020’den beri etkileyici bir performans sergiledi. Ada 1 Dolar ve 2 Dolar gibi iki büyük fiyat işaretinin ötesine geçti. Bitcoin’in fiyatının yakın zamanda geri çekilmesi nedeniyle, yatırımcılar büyük bir kilometre taşı konuşlandırılmadan önce ADA satın almak için başka bir şansa sahipler. ADA günlük grafikte küçük kayıplar verdi ve geçen haftadan bu yana %50 düzeltme ile 1.12 Dolar seviyesinden işlem görüyor.  

Cardano ADA ADAUSDT

Altcoin Cardano fiyatı

Goguen döneminin bir parçası olarak Cardano, 2 Hard Fork Combinator etkinliği olan “Mary” ve “Allegra” ile çeşitli güncellemeler yaptı. Şu anda, Input-Output Global (IOG), HFC “Alonzo” bileşenleri ve bu etkinlikle uygulanacak akıllı sözleşme platformu Plutus için bir stres testi yapıyor. IOG’un en son güncellemesine göre Plutus ekibi, “sabit alan sözleşmesi örneklerine” izin vermek için platformun belirli öğelerini iyileştirmek için çalışıyor. Bu nedenle, Plutus’un akıllı sözleşmesi, platformda yakalanan ve depolanan “gereksiz olayları” azaltacaktır.  Cardano’da akıllı sözleşmeler kullanma sürecini basitleştirecek bir programlama dili olan Marlowe ekibi, Plutus uygulama arka ucu (PAB) ile entegrasyona odaklandı. Aynı zamanda, web sitesi tasarımı ve geliştiricinin belgeleri üzerinde çalıştılar.

Cardano’nun Alonzo’su dağıtım yolunda

Cardano’nun böyle bir ralli yaşamış olmasının ana nedenlerinden biri, Plutus’un beklentileri ve akıllı sözleşme yeteneklerinden kaynaklanıyor. DeFi, 2020 yazında bir patlama yaşadı ve Binance Smart Chain ve Polkadot gibi daha fazla rakip ortaya çıktı ve kullanıcılardan olumlu yanıt aldı. Cardano, daha merkezi olmayan, güvenli ve uygun maliyetli bir işlem olabilir. Cardano’nun mucidi ve IOG’nin CEO’su Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde kripto haber sitesi Cryptobriefing için bir röportaj verdi. Hoskinson, IOG’nin “yakında” bir Pioneer Testnet başlatacağını doğruladı. Bu aşama iki ay uzayacak. Plutus, Haziran ayının sonunda bir “özellik dondurma” sürecinden geçecek ve bu adım uygulanmasından önceki son adım olacak.

IOG CEO’suna göre, geliştiriciler zaten dApp’ler üzerinde çalışıyorlar. Hoskinson, Cardano’nun yeni ekosisteminin NFT piyasa yerleri, merkezi olmayan borsalar, ödünç verme ve ödünç alma platformları, oracle’lar, stablecoin’ler ve diğerleri gibi çeşitli kullanım durumlarına sahip dApp’lere sahip olacağını da sözlerine ekledi. Kriptokoin.com olarak belirttiğimiz üzere Platform, projeleri Ethereum’dan Cardano’ya (ADA) taşımak için araçları kolaylaştıracak. Bitcoin’in düşüş trendindeki hakimiyeti, %40’ın altına düştükten sonra ve negatif performans gösteren altcoinlerle, yatırımcılar “düşüşü satın alma” anından yararlanabilirler. “Alonzo” ile Plutus’un tam olarak uygulanmasından önce fiyatların düşmesi, yeni kullanıcıları platforma çekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Bu Altcoin Yüzde 50 Düştü! Satın Alma Fırsatı mı?

Yorumlar kapalı.