20’nin Üzerinde Tahmini Tuttu! İşte Yeni Bitcoin Tahmini

crystal ball btc
crystal ball btc
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı 37.000 doların üzerine çıktı ve yerel zirvelere geri dönme girişiminde bulunmak için yeterli desteği oluşturmaya çalışıyor. Uzmanlara göre bir kez bu zirvelere ulaştı mı, boğa koşusunun devam edip etmeyeceği netleşecek. Ancak, daha önce pek çok kez doğru sinyaller vermiş bir indikatöre göre derin bir düşüş daha yaşanabilir.

Bitcoin indikatörüne göre derin bir dip görülebilir

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere BTC grafiği, en kötü aylık kapanışlarından birini gördü ve dolayısıyla birçok insan boğa piyasasının devamlılığını sorguladı. Piyasa zamanlama sihirbazı Thomas Demark tarafından oluşturulan TD Sequential indikatörü, mevcut fiyat hareketi ve önümüzdeki günlerde neler bekleneceği hakkında bazı şeyler söylüyor. Bitcoin fiyatı, 30.000 dolardan fazlasını silen şiddetli bir satıştan sonra şimdi destek oluşturuyor.

Birden fazla zaman dilimindeki TD Sequential indikatörüne göre fiyat hareketi BTC’yi bir seviye daha aşağı çekebilir ve sıçramadan önce dipleri süpürebilir.

TD Sequential hakkında her şey

TD Sequential göstergesi, Thomas Demark tarafından oluşturulan bir piyasa zamanlama indikatördür. Demark’ın tüm saygın araçları zamanlamaya odaklanır, ancak fiyatlara daha az odaklanır. Zamanlama, dokuz sayıya ulaşıldığında alım veya satım sinyali veren bir mum dizisine dayanır. Sekiz sayısı bazen kripto sahiplerinin umut ettiği sıçramayı sağlayabilir, ancak gerçekten istedikleri şey “mükemmel” bir dokuzdur.

Acemiler Elon Dip'lerini Satarken Bakın Büyük Eller Ne Yaptı!

TD Sequential indikatörünün Bitoin ve altcoin’lerin fiyatına yönelik öngördüğü 20’den fazla tahmini doğru çıktı. Örneğin, 2018’in en düşük seviyelerini ve Aralık 2017’de görülen 20.000 dolarlık rekoru öngörmüştü. 2019’da görülen Bitcoin zirvesini (14.000 dolar) ve en düşük seviyesini (6.400 dolar) doğru bir şekilde tahmin etti. TD Sequential; Ethereum, Chainlink ve Tezos gibi altcoin’lerde de isabetli öngörülerde bulunmuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

20’nin Üzerinde Tahmini Tuttu! İşte Yeni Bitcoin Tahmini