Binance CEO’su: Bu Altcoin, Apple ve Amazon’dan Daha Büyük Olacak!

Binance CEO Bitcoin 1
Binance CEO Bitcoin 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazılarına göre Binance Coin, geleneksel firmaların piyasa değerini kesinlikle devirebilir. Altcoin, değerinde ciddi bir artış kaydetti ve kripto alanında popüler olan bazı kullanıcılar, BNB’nin Amazon ve Apple gibi önde gelen teknoloji devlerinden daha iyi performans gösterebilecek çok yüksek bir piyasa değerine kavuşabileceğini düşünüyor.

binance altcoin

Binance CEO’su, Binance’in altcoin projesine gelen yoruma cevap verdi

Popüler Bitcoin kullanıcısı ve Youtuber Davinci Jeremie, “Binance Coin (BNB)’in hem hisse senedi, hem kripto para birimi, hem de akıllı zincir olmasından dolayı Apple ve Amazon’dan daha büyük olacağına inanıyorum,” dedi. Bunun üzerine Bitcoin ve altcoin borsası Binance’in CEO’su cevap verdi. Cevabında BNB’nin bir “hisse senedi olduğunu kabul etmese de”, Davinci’nin tweet’lerinin diğer kısımlarına katıldığını belirtti. CZ, “Hisse senedi değil, ancak diğer kısımlar doğru. Gittiğimi yerde, hisselere ihtiyacımız yok,” ifadelerini kullandı.

Peki, BNB gerçekten de Apple ve Amazon’un piyasa değerini yakalayabilir mi? Yazım sırasında, bu pek olası görünmüyor. Şu anda BNB’nin piyasa değeri 65 milyar dolar. Öte yandan Apple’ın piyasa değeri 2.09 trilyon dolar ve Amazon’unki ise 1.63 trilyon dolar. Yani, aralarında uçurum var. Yine de piyasa değerine göre üçüncü sırada yer alan BNB’nin kripto piyasasının geri kalanına göre oldukça yüksek bir değeri olduğunu belirtmekte fayda var.

Binance Coin (BNB) Rekor Kırdı: İşte Yükselişin Ardındaki Nedenler

Kripto para birimleri küresel finans piyasasını ele geçirecek mi?

Amazon ve Apple’ın 1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşması sırasıyla 24 ve 42 yıl alırken, Bitcoin’in sadece 12 yılını aldı. Ancak, Kriptokoin.com olarak da zaman zaman bu değişimleri bildirdiğimiz üzere diğer önde gelen altcoinler, çok daha kısa sürede piyasa değeri ile birçok önde gelen geleneksel şirketi yerinden etti. Binance CEO’su da yakın zamanda attığı bir tweet’te buna dikkat çekerek “En iyi performans gösteren kripto paralar, son on yılda en iyi performans gösteren geleneksel varlıkları geride bıraktı. Önümüzdeki on yıl için de aynı şey geçerli olacak,” demişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Binance CEO’su: Bu Altcoin, Apple ve Amazon’dan Daha Büyük Olacak!

Yorumlar kapalı.