Birçok Tahmini Tutan Analist, 5-10x Yapacak Altcoin’leri Açıkladı!

Terra Virtua TVK Coming to Binance Innovation Zone
Terra Virtua TVK Coming to Binance Innovation Zone
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü kripto analisti ve YouTuber Michael van de Poppe, önemli tahminler paylaştı. Analist, yenilenen rallileri tetiklemeye hazır olduğuna inandığı bir grup altcoin projesini öne çıkarıyor. İşte Michael van de Poppe’nin 5-10x yapacağına inandığı altcoin projeleri…

Michael van de Poppe: Bu 3 altcoin projesi fiyatını katlamaya hazır!

Başarılı analist Michael van de Poppe, borç verme protokolü Aave (AAVE), yield farming platformu yearn.finance (YFI) ve verim toplayıcısı DFI.money (YFII) gibi merkezi olmayan finans (DeFi) altcoin projelerine dikkatleri çekiyor. Analist, bu altcoin’lerin bir darbe aldıktan sonra büyük toparlanmalara başlamaya hazır göründüğünü söylüyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

…Tüm DeFi sektörü, yukarı yönlü çok büyük bir kırılma yapmaya hala hazır. Ve sadece YFI değil, sadece YFII değil, AAVE de hala çok güçlü görünüyor.

Ünlü Yönetici, Satın Aldığı 2 Kripto Para Birimini Açıkladı!

Michael van de Poppe: AAVE yükselişini artıracak altcoin projelerinden!

Başarılı analist Michael van de Poppe, AAVE‘nin AAVE/BTC grafiğindeki 0,00825 Satoshi (sat) temel destek seviyelerinin altına düşmediğini ve kritik 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların (MA) üzerinde kaldığını belirtiyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kripto para projesi AAVE hala çok güçlü görünüyor. Buradan nereye gidebileceğimizi görmek için şuna bakmalı: hala 100 günlük ve 200 günlük MA’nın üzerinde yer alıyor. AAVE’nin tutunması gereken çok önemli bir seviye olduğu için, kripto para destek için hala çok önemli bir seviyeyi elinde tutuyor.

Michael van de Poppe: Chainlink ve Band Protocol yukarı yönlü bir hareket için hazırlanıyor!

Usta analist Michael van de Poppe, DeFi sektörüne ek olarak Chainlink (LINK) ve Band Protocol (BAND) gibi merkezi olmayan oracle ağlarının da yukarı yönlü bir hareket için hazırlanıyor gibi göründüğünü ekliyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

…Tüm DeFi sektörü, momentumunuz için bakabileceğiniz şeydir. Aynı zamanda ve bunu hala tekrar ediyorum, oracle bölümü de buna hazır…

Son piyasa çöküşüne rağmen Michael van de Poppe, popüler altcoin Chainlink’in Bitcoin çiftinde (LINK/BTC) şimdiden güç gösterdiğini belirtiyor.

Türk Bitcoin Borsası, Bu Altcoin'i Listeliyor

Michael van de Poppe: Bu olursa, Chainlink yukarı yönlü hareket edebilir

Ünlü trader Michael van de Poppe, Bitcoin sabit kalırsa ve aşağı yönde büyük bir hamle yapmazsa Chainlink’in yukarı yönlü hareket edebileceğine inanıyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin yukarı doğru yükselmeye başladığında ne kadar çok insan Bitcoin hakkında sakin hissederse, altcoin’lere tekrar yönelmeye o kadar kolay başlayacaklar. Ve Chainlink ile Bitcoin çiftinin şimdiden çarpışma öncesi uyum seviyelerine döndüğünü görüyorsunuz. Chainlink’te Bitcoin’e karşı ne görüyoruz? Şu anda 100 günlük ve 200 günlük MA’yı destek olarak aldığımızı görebiliyoruz. Bu sayede sadece daha yüksek ve daha yüksek düşükleri yaptığımız için devam etme olasılığı yüksek.

Michael van de Poppe: BAND ile hala bu direnç bölgesinin üzerine çıkmamız gerektiğini görebilirsiniz

Bant Protocol konusunda Michael van de Poppe, BAND/BTC grafiğinde yaklaşık 0.0004 Satoshi seviyesindeki direncin üstesinden geldiğinde kripto paranın yükselebileceğini tahmin ediyor. Michael van de Poppe konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BAND ile hala bu direnç bölgesinin üzerine çıkmamız gerektiğini görebilirsiniz. Bunu yaparsak ve ters çevirirsek benzer bir hamle yapmaya başlayabiliriz.

Analist “Gizli Cevher” Dedi ve Bu 4 Altcoin’e İşaret Etti!

İşte ünlü analist Michael van de Poppe’nin başarılı tahminleri

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Michael van de Poppe,  2020 yılının ilk çeyreğindeki altcoin sezonunu doğru olarak tahmin etti. Ayrıca usta analist, Bitcoin’in geçtiğimiz dönemlerdeki düşüşlerini saatler öncesinden haber verdi. Bunların yanı sıra analist, geçtiğimiz aylardaki kripto para tahminlerinde de yüksek başarı oranı yakaladı.

Trader, Şubat ayında önemli bir kripto düzeltmesi beklediğini belirtti ve 22 Şubat’taki piyasa çöküşünü doğru öngördü. Michael van de Poppe, Bitcoin’in Mart ayındaki 50.000 dolara kadar olan düşüşünü de doğru öngördü. Bunlar dışında usta analistin başarılı başka kripto para tahminleri de var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Birçok Tahmini Tutan Analist, 5-10x Yapacak Altcoin’leri Açıkladı!

Yorumlar kapalı.