Analist: 1 Milyon Cardano Aldım! Bu Çılgın Seviyeleri Göreceğiz

Cardano is a energy efficient blockchain
Cardano is a energy efficient blockchain
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitboy isimli kripto Youtube kanalının sunucusu Ben Armstrong, geçtiğimiz günlerde Cardano fiyatını ve “Ethereum katili” olarak görülen rakip ağ hakkında neden olumlu düşündüğünü açıkladı. Cardano’nun geliştirme stratejisinin gizli kusurları ortaya çıkarmak ve sorunları minimuma indirmek için tasarlandığını iddia ediyor. Analiste göre platform aynı zamanda rakiplerine karşı liderliği ele geçirmeye hazır, yalın ve güçlü bir makine olacak şekilde konumlandırılmıştır.

Ben Armstrong’dan olumlu Cardano yorumları

Ben Armstrong, Cardano’nun yol haritasına dikkat çekip ağın ikinci ve üçüncü dünya ülkelerindeki yoksulluktan kurtulmasına ve insanlarının yaşamlarını iyileştirmesine yardımcı olmak istediğini söylemedi. “Kolombiya ve Botsvana gibi ülkelerin karşılaştığı sorunların çoğu, insanların mülkiyetini koruyacak altyapı eksikliğinden kaynaklanmaktadır,” dedi ve Cardano’nun önemine işaret etti. Kriptokoin.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Cardano, Afrika kıtasındaki ülkelere blockchain teknolojisi ile çeşitli açılardan yardım ediyor. En son duyurularının birinde, Etiyopya hükümeti ile eğitim bilgilerinin saklanması yönünde bir ortaklık kurulduğundan bahsedilmişti.

Cardano Kurucusundan ADA ve ETH Yorumları: Milyonları Getiriyoruz!

Ben Armstrong, potansiyelini gördüğü ve büyüyeceğini tahmin ettiği için Ocak ayında, ADA henüz 0.15 dolardan işlem görüyorken yaklaşık 1 milyon ADA satın aldığını iddia etti. Ayrıca bunun şimdiye kadarki en iyi yatırımı olduğunu belirtti.

“ADA fiyatı 4 kat artmaya hazır”

Analistin devam eden bu döngüde Cardano için fiyatı, 6.80 dolar. Mevcut 1.70 dolarlık seviyeler ele alındığında bu tahmin, 4 katlık bir artışa işaret ediyor. Ayrıca ADA’nın devasa bir pump’a hazırlandığını da bildirdi. Bu boğa koşusu sırasında diğer alternatiflere kıyasla fiyat değişikliklerine karşı inanılmaz bir direnç gösterdiğinden bahsetti. ADA’nın defalarca kez tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdığını vurgulayan analiste göre en “bullish” durumda ADA fiyatı bu yıl içinde 8 ila 9 dolar arasına yükselebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist: 1 Milyon Cardano Aldım! Bu Çılgın Seviyeleri Göreceğiz