Tarihin En Zengin Bitcoin Balinalarından Biri, Zulasına 3.720 BTC Ekledi!

wja3817ge
wja3817ge
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatındaki düşüş, kayıtlı en büyük BTC balinalarından birini daha fazla kripto para biriktirmekten caydıramıyor. Devasa balina, zulasına 3.720 Bitcoin ekliyor. Bu BTC’lerin mevcut kripto para kurundan değeri 136,5 milyon dolardır.

Tarihin en zengin Bitcoin balinalarından biri, portföyüne yeni BTC’ler ekliyor

Blockchain araştırma hizmeti Blockchain.com’a göre, halihazırda on binlerce Bitcoin’e sahip olan bir balina, yaklaşık 3.720 Bitcoin’i zulasına ekliyor.  İşlem için transfer ücretleri, yazının yazıldığı sırada lider kripto para biriminin fiyatına bağlı olarak 0,005 Bitcoin veya yaklaşık 189,6 dolar olarak gerçekleşti. Bitcoin balinasının adresi şu anda var olan en zengin BTC adresleri arasında dördüncü sırada yer alıyor. 

Adres şu anda 112.593,6 Bitcoin’i veya dolaşımdaki tüm BTC’nin yaklaşık %0,6’sını elinde tutuyor. Bu adres, 100.000 BTC’den fazla tutan sadece dört adresin benzersiz liginde yer alıyor. Aynı zamanda, bir kripto para birimi borsası ile ilişkili olmayan Blockchain’deki en zengin BTC adresidir. Daha fazla BTC tutan diğer üç adres de sırasıyla kripto para borsaları Binance, Bitfinex ve Huobi’ye ait.

Balina, lider kripto para biriminin fiyatı düştüğü için birikiyor

Balinanın işlem geçmişine bir bakış, büyük yatırımcının lider kripto para biriminin fiyatı düştüğü için biriktiğini gösteriyor. Bitcoin’in fiyatının bugüne kadar, yaklaşık 47.000 dolardan 30.000 dolara düştüğü Mayıs ortasından bu yana, balina yaklaşık 13.667 BTC satın aldı ve hiç kripto para satmadı. BTC balinası da boğa koşusu başladığından beri sürekli birikiyor. Şimdi ile 16 Aralık 2020 arasında, BTC ilk kez 20.000 doların üzerine çıktığında, balina yaklaşık 38.186 BTC daha portföyüne ekledi.

Lider kripto para birimi BTC, yazım sırasında ufak düşüşlerle 36.500 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 684,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. BTC yazım sırasında piyasa değeriyle 43 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, daha fazla BTC haberi için “Bitcoin Fiyatı İçi Kritik Anlar: “Bu Seviye Düşüşü Tekrar Başlatabilir” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz. Bitcoin (BTC) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Tarihin En Zengin Bitcoin Balinalarından Biri, Zulasına 3.720 BTC Ekledi!