Analist, Ethereum’un Temmuz, Yıl Sonu ve 2025’te Göreceği Seviyeleri Açıkladı!

ethereum sube
ethereum sube
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analisti ve YouTuber Ben Armstrong, yeni altcoin tahminlerini paylaşıyor. Analist, ekosistemi katlanarak büyüdükçe Ethereum (ETH)’un on binlerce dolara yükseleceğini söylüyor. 

Ben Armstrong: Ethereum’un bu döngüde Bitcoin’i geçeceğini düşünüyorum

Yeni analizinde popüler analist Ben Armstrong, Ethereum (ETH) için yükseliş durumunu ortaya koyuyor. Analist, mevcut boğa piyasası bitmeden ETH’nin hala Bitcoin’i geçmek için yakıtı olduğunu söylüyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu yıl Ethereum için inanılmaz bir boğa koşusu oldu. Sadece sayılara bakın. ETH, bu videonun yayınlandığı an itibariyle hala %200’ün üzerinde ve tüm yıl boyunca Bitcoin’e karşı ataktaydı. Hatta Ethereum’un bu döngüde Bitcoin’i geçeceğini düşünüyorum.

Ben Armstrong: Temmuz ayında Ethereum, Bitcoin’in pazar payını tüketecek!

CoinMarketCap verilerine göre, yazı yazılırken Bitcoin toplam kripto para piyasa değerinin %44’ine hakimken, Ethereum sadece %18’ini paylaşıyor. Mevcut tüm ölçümlere ve gelecek güncellemelere bir göz atan Ben Armstrong, boğa koşusunun Temmuz ayının sonunda yeniden başlamasından sonra Ethereum’un Bitcoin’in pazar payını emeceğini ve yeni zirveler göreceğini öngörüyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Mevcut tüm ölçümler, veriler, TA ve ay matematiğine göre, Temmuz ayı sonuna kadar boğa koşusuna devam etmeliyiz. Bu, Ethereum’un ortalama %20’den daha büyük bir düzeltme olmaksızın birkaç gün boyunca istikrarlı bir yukarı yönlü hareket göreceği anlamına gelir. Ancak DeFi (merkezi olmayan finans) yazı tüm hızıyla devam edecek ve Londra EIP-1559 hard forkunun GAS ücretlerini eşitlemesi ve ağı hızlandırması bekleniyor. Bitcoin hakimiyeti için yarış devam edecek… NFT pazarının ısınmasıyla çok sayıda DeFi seçeneğiyle, Ethereum daha önce hiç görmediğimiz şekilde değer ve pazar hakimiyetine ulaşacak.

Piyasa Ustası Uyardı: Ethereum Fiyatı Bu Seviyelerde Satıcılarla Karşılaşabilir!

Ben Armstrong: ETH’de 2021’de 25.000 doları ve 2025 yılına kadar 85.000 doları göreceğiz!

NFT alanına daha fazla sporcunun ve ünlünün katılması ve kurumların Ethereum’a yüklenmeye devam etmesiyle Ben Armstrong, kripto para biriminin 2021’de 25.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Ayrıca analist, ETH’nin önümüzdeki birkaç yıl içinde koşmaya devam edecek bacaklara sahip olduğuna inanıyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu yükseliş hareketi nedeniyle, 2025 yılına kadar Ethereum’un ETH başına 85.000 dolara ulaşmasının çok muhtemel olduğunu görebiliyorum. Bunun ilk adımı elbette bu yıl 25.000 dolarlık ETH fiyatı olacak. Bundan vazgeçme. Ethereum, 2025’te sadece dijital petrol olmayacak, geleceğin Blockchain yakıtı olacak.

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, daha fazla altcoin tahmini için “Altcoin Kıyameti Mi Geliyor? İşte 5 Seviyeyi Bilen Analistten Sıcak Tahminler” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, Ethereum’un Temmuz, Yıl Sonu ve 2025’te Göreceği Seviyeleri Açıkladı!

Yorumlar kapalı.