Büyük Bitcoin Düşüşünü Öngören Türk Analist, Piyasaları Yorumladı!

bitcoin etf 1280x720 1
bitcoin etf 1280x720 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı, hafta sonu ivme kaybediyor ve tüm piyasayı olumsuz etkiliyor. Bugün BTC, 35.000 dolarlık seviyenin altına kaydı ve 34.700 doları gördü. BTC ile birlikte diğer kripto paralarda sert düşüşler yaşıyor. Mevcut piyasa ortamında Bitcoin’de büyük çöküşü başarılı bir şekilde öngören analist Erhan Ünal, piyasaları yorumladı. Erhan Ünal’ın önemli yorumlarını birlikte inceleyelim…

Ünlü Türk analist Erhan Ünal, Bitcoin piyasasını yorumladı!

Ünlü Türk analist Erhan Ünal, Bitcoin fiyatı 60.000 dolar seviyelerinden işlem görürken 36.000 dolar seviyelerine doğru yaşanacak bir düşüş konusunda herkesi uyardı. Analistin uyarıda bulunduğu zamanlarda, herkes BTC’de 100.000 dolar seviyelerini beklediği için Erhan Ünal’a tepkiler de büyük oldu. Ancak analist, tahminlerinde ısrarcı oldu ve 2021’in sert düzeltmesi konusunda herkesi uyardı. Ayrıca BTC fiyatı, 30.000 dolar seviyelerine kadar düştüğünden analistin öngörüsü de gerçekleşti.

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, BTC yazım sırasında ise 35.400 dolar seviyelerinden fiyatlandırılıyor. Başarılı tahminlere imza atan Erhan Ünal, yeni piyasa yorumlarını paylaştı. Analist, kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin pek uzun süremeyeceğini ve bu durumun kısa vadeli olacağını düşünüyor. Erhan Ünal, piyasayı değerlendirerek “Piyasada yukarı yönlü beklentimde en ufak bir değişiklik yok” dedi. Erhan Ünal konuya yönelik şu yorumları paylaştı:

BTC tekrar bir yukarı hareket yaptıktan sonra (45 bin dolar-48 bin dolar) 2-3 ay kadar yatay bir bölgede kalma olasılığı yüksek. Yatay bölge vadeli piyasa için uygun oluyor. Eğer istediğim kurguyu hazırlayabilirsem vadeli işlemlerimi de paylaşacağım. Piyasada yukarı yönlü beklentimde en ufak bir değişiklik yok. Sarı ve trend desteğinin altında. Çok büyük bir problem değil. Hedefi kırmızı alan. Yeşil her dokunuşta zayıflıyor ama bulunduğumuz durumda altına inme olasılığı çok düşük.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Büyük Bitcoin Düşüşünü Öngören Türk Analist, Piyasaları Yorumladı!