Bu Altcoin Bir Günde Yüzde 619.900 Yaptı!

c52606313d
c52606313d
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinin ani yükselişi ve düşüşü, bu alandaki yatırımcıların aşina olduğu bir durum. Bugün de bir altcoin projesi ani bir şekilde yükseldi ve yüzde 620.000’e yakın bir değer kazandı. Gün içerisinde 0.0001381  dolardan işlem görüyorken 0.7128 dolara fırlayan WebDollar, herkesi şaşırttı.

Bu altcoin, bir günde uçuşa geçti

CoinMarketCap verilerine göre WebDollar (WEBD) isimli bir altcoin, bugün sert bir şekilde arttı ve 0.0001381 dolardan 0.7128 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu fiyat hareketi, yüzde 619.900’lük bir performansa işaret ediyor. Artışın ardındaki sebep ise henüz bilinmiyor. WEBD, yazım sırasında 0.01774 dolar civarından el değiştiriyor.

Fiyatın yükselişine projenin Twitter hesabında da değinildi. WebDollar ekibi attığı bir tweet’te “WEBD artık CoinMarketCap’te piyasa değerine göre 18.sırada yer alıyor. Hepimizin şu anda ‘elmas elleri’ var! İyi çalışmaya devam edelim! İnsanlar sonunda coin’imizin potansiyelini öğrenecekler,” ifadelerini kullanıyor. Burada bahsedilen “Diamond hands”, yani “elmas eller” kavramı, potansiyel risklere ve kayıplara rağmen nihai hedef için pozisyonlarını tutan yatırımcılara işaret eder.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Elon Musk da Tesla’nın “elmas elleri” olduğunu söylemişti. O sırada herkes bunun Tesla’nın satın aldığı Bitcoin’leri tutmasına yönelik bir ima olduğunu düşünmüştü.

WebDollar nedir?

Projenin açıklamalarına göre WebDollar, tamamen JavaScript ile yazılmış, basitlik, hafiflik ve taşınabilirlik kavramları etrafında inşa edilmiş, World Wide Web’e tamamen özgü bir kripto para birimidir. WebDollar’ın misyonu, kripto para biriminin ana akım olarak benimsenmesini teşvik etmektir. Ayrıca WebDollar, Non-Interactive Proofs of Proof of Work (NiPoPoW) konsensüs mekanizmasını kullanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu Altcoin Bir Günde Yüzde 619.900 Yaptı!