Bu Altcoin Yüzde 160.000 Üzerinde Arttı! Sonra Çakıldı…

altcoin webdollar
altcoin webdollar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her hafta, başka bir kripto para biriminin yeni zirvelere ulaştığını duyabilirsiniz. Bu sefer sıra Altcoin WebDollar’a gelmişti. Bugüne kadar %164.842 ile zirve yaptığı zamana kadar pek çok kişi bu kripto para birimini duymamıştı. Yatırımcılar kripto para birimine yatırım yapmak için son derece aceleci davrandılar. Kripto para birimi 0,003711 dolarlık bir fiyatta yer alırken bir anda 0,6121 dolar seviyesine ulaştı.

WebDollar şimdiye kadar duyulmadı

Fiyattaki bu ani yükselişten sonra, fiyat kısa sürede büyük miktarda geriledi. Kaynaklar tarafından izlenen verilere göre, kripto paranın piyasa değerlemesinin fiyatı sadece 3 dakika içinde 1.8 milyon dolardan yaklaşık 1.5 milyar dolara yükseldi. Bu çok büyük bir fiyat dalgalanmasıydı ve anı yakalayabilenler kesinlikle güzel kârlar elde ettiler.

WebDollar 2018 yılında piyasaya sürüldü ve şimdiye kadar bu artış kripto para birimindeki en büyük artışa karşılık geliyor. Yükselişle birlikte kripto para birimi pek çok kişinin dikkatini çekti. İşin ilginç yanı şimdiye kadar pek çok kişinin WebDollar’ın varlığından bile haberdar olmamasıydı. Kripto para birimi fiyatının muazzam yükselişini gördüğü 3 saat içinde, en büyük sıçramanın görüldüğü fark edilebilir. Ancak kripto paranın geleceği için henüz net bir şey belirtilemiyor. WebDollar, Forbes Europe 30’da 30 yaş altı adaylarından Alexandru Ionut Budisteanu tarafından geliştirilmiş bir proje. Tokenin performansı, volatilitesi nedeniyle doğru bir şekilde tahmin edilemiyor.

Altcoin

Altcoin fiyatında zirve sonrası sert çöküş

WebDollar fiyatına Kriptokoin.com olarak baktığımızda fiyatın %164.842 arttığını ve ardından %99 düştüğünü görüyoruz.

WebDollar price rises by 164,842%, then falls 99%, indicating high volatility 1

WebDollar sert bir şekilde gerileyerek 0,007657 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu seviye kripto para birimin değerinin %99’unu kaybettiğini gösteriyor. 13.333.480.871 rakamı tokenin mevcut arzını gösteriyor. Diğer taraftan 42.000.000.000 rakamı ise tokenin maksimum arzına karşılık geliyor.

Yukarıdaki gerçeklere dayanarak, kripto paranın gelecekteki kullanılabilirliği hakkında kabaca bir tahmin yapılabilir. Token JavaScript kullanılarak kodlanmış durumda ve World Wide Web tarafından desteklenen protokolleri takip ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu Altcoin Yüzde 160.000 Üzerinde Arttı! Sonra Çakıldı…

Yorumlar kapalı.