Analist, Ethereum Fiyatı İçin Kritik Tahmin Yaptı: Bu Seviyeler!

Ethereum Tokens 1
Ethereum Tokens 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınan analist Saif Naqv, Ethereum fiyatını masaya yatırıyor ve kritik tahminlerde bulunuyor. Ayrıca Nvidia’nın CEO’su Jensen Huang, kısa bir süre önce dünyanın en büyük altcoin’i için “potansiyel bir gelecek öngörenler” listesine katıldı. Ek olarak popüler analistlere göre, yaşanan satış baskısına rağmen Ethereum’un yılsonu hedefi 10.000 dolarda yer alıyor. Fiyatın 2.500 doların altında işlem gördüğü bu saatlerde de uzun vadeli görünüm iyimser. Analist tahminlerine bakıldığında ise Ethereum fiyatı için 3.600 dolar yakın olabilir.

Ethereum 12 saatlik grafik

Saif Naqv: Ethereum fiyatı güçlü bir yükselsen üçgen oluşturdu!

Tanınan analist Saif Naqv’e göre, 12 saatlik grafikte Ethereum’u incelediğimizde, 19 Mayıs’da gerçekleşen çöküşten bu yana ETH birçok sefer 2.900 dolar seviyesini test etti, ancak bu denemelerde geçişe izin verilmedi. Analiste göre reddedilmeler, sonrasında düzenli olarak devam edecek düşüşlere yol açtı.

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, sonuncusu 7-13 Haziran arasında gerçekleşti ve Ethereum fiyatı, %20 değer kaybederek, 2.800 dolardan 2.200 dolara düştü. Ancak düşüşlerin ardından lider altcoin daha yüksek seviyelerde destek bulmayı başardı. Bu hareketlerde analiste göre, güçlü bir direnç bölgesi olan 2.900 doların tavan olduğu, güçlü bir yükselsen üçgen oluşturdu.

Analistler Uyardı: Bu 3 Altcoin Mayıs Diplerini Test Edebilir!

Saif Naqv, ETH göstergelerinin olumlu sinyal verdiğini vurguluyor

Analiste göre Göreceli Güç Endeksi (RSI), yazının yazıldığı sıralarda tarafsız bölgede işlem görüyor. Saif Naqv’e göre, bu bölgede oluşacak yeni hareketler oldukça kritik. Bir diğer yandan ayıların kontrolde olduğu bu dönemde, 19 Mayıs’tan bu yana RSI’ın 55 ile 60 kırılması reddedildi. Analist, RSI’in önümüzdeki günlerde bu engeli aşması durumda, piyasa dinamiklerinde değişimin gözlenebileceğini vurguladı.

Aynı zamanda analiste göre, yukarı yönlü yarım çizgilik yükselen MACD’in boğa yanlısı sinyaller verdiği kaydedildi. Ek olarak analiste göre, momentumun alıcı yönüne geçtiğini işaret eden Awesome Oscillator’de pozitif yönde. Saif Naqv, ETH’nin 2.900 dolara tekrar yapacağı denemelerde, göstergelerin olumlu sinyal verdiğini vurguluyor.

Analist, Etherum’un göreceği seviyeleri sırasıyla açıklıyor!

Aşılması gereken önemli direnç seviyelerine göz atacak olursak; 2.650 ve 2.900 dolar analistin belirttiği ilk engeller. Aynı zamanda analiste göre, Visible Range indikatörü, bu bölgelerde yüksek alım-satım faaliyetleri gösterdi. Saif Naqv’e göre,  bu durum boğa görünümlü ve işe yarar bir gösterge. Ancak, Ethereum fiyatı için 2.900 doların üzerinde çok fazla direnç bölgesi bulunmuyor. Boğaların hakim olduğu bir senaryoda, analiste göre ETH’nin bu dirençleri kırması 3.100 dolar bölgesini getirebilir.

Hatta güçlü bir alıcı desteğiyle analiste göre, fiyat Mayıs ortası seviyesi 3.600 dolara kadar artış gösterebilir. Bu olasılığın gerçekleşmesi durumunda analiste göre, üçgenin tavan bölgesinden %24’lük kazanım gerçekleşecek. Saif Naqv analizinde, Ethereum’un gelecek 2.900 dolar testinde yukarı yönlü kırılma beklediğini ifade ediyor. Ayrıca analist, özellikle RSI’ın bu dönemde piyasa yönü hakkında fikir sahibi olabilmek için izlenmesi gerektiğini vurguluyor. Son olarak yukarıda da belirttiğimiz üzere, ETH’nin yükselen üçgeni net bir şekilde kırması, analiste göre 3.600 dolar bölgesinin geri kazanılmasını sağlayabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist, Ethereum Fiyatı İçin Kritik Tahmin Yaptı: Bu Seviyeler!

Yorumlar kapalı.