Balina Alarmı: Binance’ye 81.760 Ethereum Aktarılıyor!

ethereum 6
ethereum 6
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum son 7 gün içinde %20’den fazla geriledi. ETH balinaları, piyasa volatilitesinin ortasında dünyanın en değerli ikinci dijital varlığını önemli miktarlarda hareket ettirmeye başladı. ETH dün yaklaşık 1.700 dolara, Mart 2021’den bu yana en düşük seviyesine dokundu.

Devasa Ethereum taşındı

Önde gelen kripto analitiği ve blockchain izleme platformu Whale Alert tarafından yayınlanan en son verilere göre, büyük bir Ethereum cüzdanı 81.760 ETH’yi dijital bir cüzdandan kripto para borsası Binance’ye taşıdı. Ethereum’un mevcut fiyatına göre, işlemin toplam değeri 160 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Balinanın Ethereum hesabındaki hareket Etherescan tarafından vurgulandı. En son piyasa volatilitesi sırasında, balina Ethereum adresleri tarafından yapılan transferlerin sayısı önemli ölçüde arttı.

Kripto analitik firması Santiment, yaptığı açıklamada “Ethereum’un borsa dışı ilk 10 balinası rekor düzeyde ETH tutmaya devam ediyor ve Pazartesi günü 1.900 doların altına düşmesine rağmen yükselişe geçiyor. Bu arada, ilk 10 borsa balina sahipliğinde ise düşüş görülüyor. Bu durum daha fazla satış yapma şansının daha az olduğu anlamına geliyor” ifadesine yer veriyor. Santiment, ilk 10 Ethereum adresinin şu anda 19,5 milyondan fazla coin tuttuğunu ekledi.

ethereum

ETH 2.0 için ne anlama geliyor?

ETH şu anda aşağı yönlü bir kripto piyasası şeklinde zorlu bir zorlukla karşı karşıya olsa da, Ethereum 2.0’ın mevduat sözleşmesi istikrarlı bir şekilde büyük miktarda ETH çekiyor. Etherscan’a göre, Ethereum 2.0’ın stake sözleşmesi şu anda toplam değeri 11,5 milyar doların üzerinde olan 5,7 milyondan fazla kripto paraya sahip. ETH 2.0 depozito sözleşmesi Mayıs 2021’de ilk kez 5 milyon ETH’yi geçti. Stake sayısındaki son artış, ETH topluluğunun mevcut proof of work ağından proof of stake aşamasına geçişini tam olarak desteklediğini gösteriyor.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda, ETH 230 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 2.000 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dünyanın en büyük ikinci dijital para biriminin mevcut piyasa hakimiyeti ise %17 seviyesinde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Balina Alarmı: Binance’ye 81.760 Ethereum Aktarılıyor!

Yorumlar kapalı.