Ripple Milyoneri, Binance ile 26 Milyon XRP’yi Harekete Geçirdi!

bitcoin bitfinex whales iStock 958303054 1
bitcoin bitfinex whales iStock 958303054 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP) balinaları hareketlendi. Kısa süre önce, önde gelen bir XRP hesabı, 146 milyon dolarlık XRP’yi bilinmeyen bir cüzdana taşıdı. Peki bu işlemin detayları ve nedeni nedir?

Ripple (XRP) balinaları hareketlendi: Yüzmilyonlarca dolarlık transferler!

Dünyanın 7. en büyük kripto para birimi olan XRP, şu anda en son düzeltmeden kurtuluyor. Kripto para piyasası değeri bir günde 100 milyar dolardan fazla arttığı için kripto paranın fiyatı son 24 saatte yaklaşık %6 arttı. XRP milyonerleri de büyük işlemler ile hareket halinde. Blockchain izleme ve analiz platformu Whale Alert, kripto para borsası Binance’den dijital cüzdana yaklaşık 18 milyon dolar değerinde yakın zamanda yapılan bir transferin altını çizdi.

Türk Bitcoin Borsası, Yeni Bir Altcoin Listeliyor

Whale Alert’e göre, önde gelen bir Ripple hesabı, kısa süre önce Binance’den 26 milyon tokeni bir kripto cüzdanına taşıdı. Söz konusu işlem Bithomp’ta kaydedildi. En son transfer, önde gelen bir kripto balina hesabının 12 Haziran’da yaklaşık 146 milyon dolar değerinde 176 milyon XRP’yi dijital bir cüzdana taşımasından yaklaşık 2 hafta sonra gerçekleştirildi.

Son verilere göre, kurumsal fon XRP’ye akıyor ve balina sayısı artıyor!

Dünyanın en değerli 7. kripto parasının fiyatındaki son düzeltmeye rağmen, balina XRP işlemleri artıyor. XRP balinalarının toplam sayısı da son birkaç ayda önemli ölçüde arttı. San Francisco merkezli Blockchain firması Ripple tarafından yayınlanan en son “2021 Birinci Çeyrek Piyasa” raporuna göre, 2021’in ilk üç ayında XRP birikimi hızla arttı.

Ripple raporda, “En az 10 milyon XRP bakiyesi olan cüzdanlar olarak tanımlanan “balina” cüzdanlarının sayısı 308’den 319’a yükseldi. Benzer şekilde, 1 milyon ile 10 milyon arası coin tutan cüzdan sayısı da 1.125’ten 1.196’ya yükseldi.” dedi.

5 Yıl Önce XRP'ye 1.000 Dolar Koysaydınız, Şimdi Ne Kadar Paranız Olurdu?

CoinShares: XRP kurumsal yatırımcılardan önemli miktarda fon çekti

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Nisan 2021’den bu yana XRP, kurumsal yatırımcılar arasında en popüler kripto paralardan biri olmaya devam ediyor. CoinShares tarafından yayınlanan yakın tarihli bir kripto varlık fonu akışı raporuna göre, XRP son birkaç haftadaki önemli fiyat artışı nedeniyle kurumsal yatırımcılardan önemli miktarda fon çekti. 

Kripto para birimi, fiyatının 1,90 doları geçtiği Nisan 2021’de üç yıldan fazla bir süre içinde en yüksek seviyesine ulaştı. O zamandan beri Ripple, olumsuz kripto piyasası duyarlılığı nedeniyle kademeli bir düşüş gördü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ripple Milyoneri, Binance ile 26 Milyon XRP’yi Harekete Geçirdi!