ETC, Litecoin ve Bitcoin Cash: Veriler Neye İşaret Ediyor?

Crypto
Crypto
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün ilk 10 kripto varlık arasından, Polkadot hariç bütün kripto para birimleri 1 milyar doların üzerinde ortalama işlem hacmine sahipti. Bu isimler arasında yer alan Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Litecoin 1 milyar doların üzerinde işlem hacmi kaydederken, BCH ve ETC 3,5 milyar dolardan fazla büyüdüler. Piyasanın yıldız altcoin’leri önemli seviyelere işaret ederken, makalenin devamında kripto uzmanı Biraaj T’nin analizleriyle güncel duruma göz atacağız…Ethereum Classic ile başlıyoruz…

Ethereum Classic Magneto yükseltmesini duyurdu

2021’de bolca dinlenerek rallisini tamamlayan Ethereum Classic, Nisan ayının sonunda güçlü bir şekilde yükselmeyi başardı. Ardından, birkaç hafta içinde 29 dolardan 180 dolara ulaşarak, rallisinin istikrarlı yükseliş momentumundan daha fazlasıyla desteklendi. Aynı zamanda, analistin de belirttiği üzere ETC topluluğu, Temmuz ayında geçeceği yeni bir Blockchain ağına hazırlanıyor. 10 Haziran’da gerçekleşecek yükseltme, Mantis IOHK’nın baş geliştiricisi Stevan Lohja tarafından duyuruldu. ETH’nin Berlin yükseltme özelliklerini içerecek olan Magneto yükseltmesi, benzer yükseltmeyle Ethereum 2.0’ı son günlerde yüksek performansıyla gündeme getirmeyi başarmıştı.

Başarılı Analist Ethereum Fiyatını Analiz Etti! İşte Sonuçlar...

Analistin ETC için ayrıca, Digital Currency Group’un Grayscale Ethereum Classic Trust hisselerini satın alma planlarını duyurmasına da dikkat çekiyor. Analiste göre bu yükseltmeler, beraberinde yüksek bir işlem hacmi de sağlayabilirse, Ethereum Classics’i ilk 10 isim arasında tekrar görebiliriz.

Bitcoin Cash ve Litecoin

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, son 24 saat içinde, Bitcoin Cash 3,6 milyar dolar ve Litecoin 1,87 milyar dolarlık işlem hacmine sahipti. Ancak analist, her iki varlığın aktif adreslerinde dikkat çekiyor. Litecoin, düşüşlere rağmen son birkaç ayda güçlü aktif adresleri korumayı başarıyor. Ancak BCH, en son Ocak 2021’in başında sahip olduğu en düşük aktif adres sayısına geriledi.

ETC, Litecoin ve Bitcoin Cash: Verilere Neye İşaret Ediyor?

Bitcoin Cash ve Litecoin (LTC)’in piyasa hızları da analiste göre çok önemli. BCH, alıcılar ve satıcılar yönünden tutarsızlık kaydederken, Litecoin (LTC)’in hızı iyi bir dağılım olduğuna işaret ederek doğrusal ilerliyor. Analist bu yorumlarına, “Ethereum Classic ve Litecoin’in işlem hızları yanıltıcı olabilir” ifadesini ekleyerek, yoğun zamanlarda yaşanabilecek dengesizliklere de dikkat çekiyor. Analist son olarak, Bitcoin Cash’in market döngüsünden dolayı yanlış alarm verebileceğini ekleyerek, analizlerini sonlandırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

ETC, Litecoin ve Bitcoin Cash: Veriler Neye İşaret Ediyor?