Bu 12 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Kritik Gelişmeler!

Wyre s New OTC Crypto Desk Brings Veteran Insights to High Value Trading 1 scaled
Wyre s New OTC Crypto Desk Brings Veteran Insights to High Value Trading 1 scaled
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük en yüksek seviyesini 34.878 dolar yaptıktan sonra, Bitcoin bir düzeltme geçirdi ve 32.870 dolardan işlem görüyor. Bu arada, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, 2.120 dolara yakın işlem görüyor. Bugün için bazı ilginç altcoin haberlerini sizler için derledik, ayrıntılı olarak inceleyelim…

1 – Crypto.com, Malta Finansal Hizmetler Otoritesinden EMI lisansı aldı

Crypto.com, Malta Finansal Hizmetler Otoritesi’nden (MFSA) Elektronik Para Kurumu (EMI) lisansı alan ilk küresel kripto para birimi platformu olduğunu açıkladı. Belirtildiği gibi, bu EMI lisansı Crypto.com‘un kart çıkarmasına ve doğrudan tüketicilere banka havalesi sunmasına izin verir. Yakın zamanda Crypto.com (CRO), MFSA’dan Sınıf 3 Sanal Finansal Varlıklar (VFA) Lisansı alan ilk küresel kripto para birimi platformu oldu. 

Dolayısıyla bu, Crypto.com’un güvenli ve uyumlu bir kripto ticareti ekosistemi sağlaması için önemli bir kilometre taşı. Crypto.com’un kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, ekibin faaliyet gösterdikleri her ülkede daha fazla lisans almayı dört gözle beklediğini belirtti. Özellikle Crypto.com, Aralık 2020’de bir Avustralya Finansal Hizmet Lisansı (AFSL) aldı. Bu nedenle, bu girişim Crypto.com ekosisteminin katlanarak büyümesini teşvik edebilir. Altcoin projesi Crypto.com (CRO), şu anda ufak artışla işlem görüyor.

Bu 39 Altcoin Yatırımcılarına Müjdeli Haber!

2 – Socios.com, Boston Celtics ile resmi ortaklığa girdi

NBA’den Boston Celtics, Socios.com ile ortaklığını duyurdu. Ayrıca Boston Celtics dünyaca ünlü bir marka ve 17 kez Dünya Şampiyonu oldu. Bu arada Socios.com, Chiliz Blockcahin hayran tokenleri oluşturan bir hayran katılım platformudur.

Bu işbirliği ile Socios.com, Celtics.com’da bir kripto paraya sahip olacak ve ekibin web sitesi sunum ortağı olarak hizmet verecek. Ayrıca, Celtics’in haberler, güncellemeler, öne çıkan videolar ve franchise hakkında bilgiler için ana merkezine götürecek. Son zamanlarda AC Milan, Barcelona ve diğer spor organizasyonları da Socios.com ile taraftar tokenlerini piyasaya sürdü. Bu nedenle, Boston Celtics artık bu platformu taraftar katılımı için kullanan en son takım oldu.

3 – Alchemy, popüler altcoin Polygon’un Blockchain’indeki lansmanını duyurdu

Önde gelen Blockchain geliştirme platformu Alchemy, popüler altcoin Polygon’un  Blockchain’indeki (önceden Matic) lansmanını duyurdu. Esasen Alchemy’nin platformu, Ethereum geliştirme sürecini kolaylaştırmaya odaklanıyor. Ek olarak, bu platform bir dizi geliştirme aracına, yoğunlaştırılmış API’lere ve node’ler için üstün altyapıya sahip.

Bitcoin'in Her Adımını Bilen Analist: BTC, Bu Seviyenin Altına Düşebilir!

Etkileyici bir şekilde, Alchemy tüm ülkelerin %99’unda 30 milyar doların üzerinde işlemleri destekledi. Bu koalisyonla, Polygon bu büyümeyi hızlandırmaya ve çeşitlendirilmiş DeFi çözümleri sağlamaya yardımcı olacak. Ek olarak, bu aynı zamanda Ethereum geliştiricilerinin Polygon’un yüksek hızlı, düşük maliyetli ve güvenli altyapısını kullanarak mevcut ve gelecekteki dApp’lerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

4 – IOI Game oyunculara aylık ödül havuzunu tanıttı

IOI Game oyunculara aylık ödül havuzunu tanıttı. Trade Race Manager adlı IOI Game bir NFT ticaret oyunudur. Bu oyun, merkezi olmayan finans tarafından desteklenen oyna-kazan modeli etrafında toplanıyor. İlginç bir şekilde, yarışçılar özel yarış pistlerinde birden fazla hisse satın alarak kazançlı ödüller kazanabilir.

Ek olarak, oyuncuların ödüllerini artırmak için ekip özel bir Premium teklifi başlattı. Bu teklife ücretsiz bir NFT araba ve avatar dahil. Belirtildiği gibi, bu sezon 8 Temmuz’da başlayacak ve aylık ödül havuzları 2000 dolar değerinde IOI içeriyor. Ayrıca, en iyi 10 yarışçı 1.000 dolarlık IOI kazanma şansı da elde edebilir.

5 – NFTify büyük bir airdrop yapmak için CoinMarketCap ile işbirliği yapıyor

NFTify’ın büyük bir airdrop yapmak için CoinMarketCap ile işbirliği yaptığını görüyoruz. Tweet’e göre, ekip erken benimseyenlere 250.000 N1 altcoin tokenini bir airdrop olarak veriyor. Ayrıca, bu erken benimseyenler, resmi olarak piyasaya sürüldüğünde NFTify platformunu önceden test etme şansına sahip olacaklar.

Özellikle, bu N1 tokenleri 1.000 kazanan tarafından alınabilir. Ekip ayrıca NFTify platformunun 14 Temmuz’da yayına gireceğini belirtti. Ayrıca, benimseyenler ücretsiz mağaza kurulumu, NFT’leri N1’de listelerken sıfır işlem ücreti, yapıcı geri bildirim ödülleri ve daha fazlası gibi avantajlardan yararlanabilirler.

Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyelere Gidiyor!

6- Sentinel’in dVPN Ağı, gelişmiş özelliklerle popüler altcoin Cosmos’ta canlı

Sentinel’in dVPN Ağı, gelişmiş özelliklerle popüler altcoin Cosmos’ta canlı. Tweet’e göre, bu merkezi olmayan sanal özel ağ (dVPN), WireGuard’a dayalı çıkış node’lerini barındıran 20’den fazla topluluk üyesiyle başlatıldı. Sentinel Ağı, merkezi olmayan bir eşler arası (P2P) bant genişliği pazarıdır. 

Sentinel, kullanıcılara hem gizlilik hem de sansür direnci sağlamak için herhangi bir Blockchain veya dApp ile entegre olur. Bu yükseltme ile Cosmos’taki yeni dVPN ağı, komut satırı arabirimi (CLI) aracılığıyla kullanılabilir. Bu yükseltme, gizliliğini ve ödül özelliklerini daha da geliştirecek. Ek olarak, ekibin tam teşekküllü masaüstü uygulamalarını başlatma planları da var.

7- Crypto.com, UFC ile tarihi ortaklığa girdi

Crypto.com, UFC ile tarihi bir ortaklığa girdi. UFC, 625 milyondan fazla hayranı ve 155 milyon sosyal medya takipçisi ile dünyanın önde gelen karma dövüş sanatları organizasyonudur (MMA). Tweet’e göre, Crypto.com artık markalarını herhangi bir yarışmada UFC sporcuları tarafından giyilen UFC dövüş kitlerine yerleştiriyor.

Etkileyici bir şekilde Crypto.com, UFC için yeni bir sponsorluk kategorisi olan UFC’nin ilk resmi kripto para birimi platform ortağı unvanını alacak. Bunun yanı sıra Crypto.com, hem lineer hem de dijital platformlarda UFC içeriğine entegre edilecek. Crypto.com, Crypto.com Visa kartı, borsa ve DeFi cüzdanıyla birlikte en hızlı büyüyen kripto uygulamalarından biri. Dolayısıyla bu, ana akım tüketicilerle olan ilişkisini genişletecek. Crypto.com (CRO) tokeni de şu anda ufak artışla işlem görüyor.

Önemli Gelişme: Ünlü Bitcoin Borsası, Yeni Bir Altcoin Listeliyor!

8- Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance 4. yılı tamamladı

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance bugün 4. yılını tamamladı. Bu vesileyle Binance CEO’su CZ,  borsasının son dört yıldaki yolculuğunu anlattı. Kullanıcıların fonlarını güvence altına almak için borsanın izlediği düzenleyici çerçeveyi ve ticaret politikalarını vurguladı. Ayrıca, farklı ülkelerde kripto para biriminin gelecekteki düzenlemeleri ve benimsenmesi hakkında da bilgi verdi.

Buna ek olarak CZ, Binance yardım programından ve bunun COVID-19 Pandemi durumunda nasıl yardımcı olduğundan da bahsetti. Son zamanlarda Binance, 15. token yakma işleminde 595 milyon dolar değerinde BNB tokeni yaktı. Üstelik bu, bugüne kadarki en büyük kripto para yakma olayı oldu ve BNB fiyatını 37,39 dolardan Ocak ayından bu yana 600 doların üzerine çıkardı. Binance ekibi büyük olasılıkla 16. çeyrek BNB yakımına hazırlanıyor.

9- Shiden, altcoin projesi Kusama’daki üçüncü Parachain slot’unu güvenceye aldı

Shiden, altcoin projesi Kusama’daki üçüncü Parachain slot’unu güvenceye aldı. Ayrıca Shiden, Ethereum Sanal Makinesi ve WebAssembly tabanlı sözleşmeler için çoklu zincir desteği sunan Kusama tabanlı DApp’ler için akıllı bir sözleşme platformudur. Ayrıca, ağın ölçeklenebilirliğini ve işlem hızlarını iyileştiren Katman 2 çözümleri sunar. Belirtildiği gibi, Shiden bu müzayedeyi mevcut fiyatlarla yaklaşık 29 milyon dolar değerinde toplam 137.020 KSM tahvili ile kazandı.

Özellikle, Parachain müzayedeleri, altcoin projelerinin Kusama’nın 100 parachains’inden biri için rekabet etmesine izin veriyor. Bu açık artırmalar, proje katılımcılarının yönetişim tokenleri karşılığında KSM’yi parachain tekliflerine kilitlemeyi kabul ettiği bir kitle kredisi aracılığıyla gerçekleştirilir. Ekip, yakın gelecekte katılımcının ayrıntılarını açıklamayı planlıyor.

5 Seviyeyi Bilen Analist: 5 Altcoin, Bu Seviyelerde Patlayabilir!

10- Altcoin projesi Lossless Protocol, likidite çiftliğini %451 APY ile başlattı

Lossless Protocol, likidite çiftliğini Unicrypt’te başlatıyor. Unicrypt, likidite kilitleme için DeFi protokolünde endüstri lideridir. Ekip, likidite sağlayıcıları için 400.000 dolarlık LSS tahsis etti. İlginç bir şekilde Liquidity farm, kullanıcılarına %451 APY sunuyor.

Lossless, çeşitli sahtekarlık belirleme yöntemleri aracılığıyla altcoin oluşturucular için bir DeFi hack azaltma aracı sunar. Bilgisayar korsanlarını ve sahte işlemleri tespit ederken çalınan altcoin tokenlerini otomatik olarak tersine çevirir. Ek olarak, Likidite Sağlayıcılar, Uniswap tarafından sağlanan %0,3 temel değişim ücretini alacak. Ayrıca, sağlayıcılar Lossless Farm’da LSS-ETH LP altcoin tokenleri sağladıkları için LSS ödülleri de alırlar. Sonuç olarak, bu likidite çiftliği daha fazla kullanıcıyı cezbedecek.

11- Splinterlands kiralama sistemi yayında!

Kiralama sistemi artık yayında olan Splinterlands’i içeriyor. Bu lansmanla birlikte kullanıcılar artık akıllı sözleşmeler kullanarak Splinterlands kartlarını kiralayabilir. Belirtildiği gibi bu yeni sistem, Dark Energy Crystals için Splinterlands sitesi aracılığıyla günlük olarak kartların kiralanmasına izin veriyor. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Kartların ilk kiralama fiyatları herkes için son derece makuldür.

İlginç bir şekilde, oyuncular artık günlük kiralamaları ödemek için küçük bir Dark Energy Crystals yığınına sahip oldukları sürece çok çeşitli kartlarla deneyler yapabilirler. Splinterlands, Blockchain teknolojisiyle desteklenen tahsil edilebilir bir ticaret kart oyunudur. Bu nedenle, bu Kiralama sistemi daha fazla oyuncuyu cezbedecek ve oyun endüstrisini canlandıracak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

 

Bu 12 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Kritik Gelişmeler!