Tecrübeli Analist, Altın Fiyatları İçin Seviyeleri Verdi!

104215355 GettyImages 170747783
104215355 GettyImages 170747783
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatları, doların ve ABD getirilerinin düşmeye devam etmesiyle yükseldi. ABD 10 yıllık getirisindeki düşüş, FED’in daha fazla büyüme işareti beklediğini gösteren Merkez Bankası toplantı tutanaklarının ardından bir miktar hafifledi. ABD Konut fiyatlarının güçlü seviyesi göz önüne alındığında, önce MBS tahvil alımını azaltabilir. Analist David Becker, piyasaları yorumluyor ve altın fiyatı için beklentilerini açıklıyor.

David Becker: Altın fiyatları için bu seviyelere dikkat!

Analist David Becker piyasaları yorumluyor ve kritik seviyelere dikkatleri çekiyor. Analist David Becker öngörülerini şu sözlerle aktarıyor:

 Altın fiyatları yükseldi ve toparlanmaya devam etti. Destek, 1.782 civarında 10 günlük hareketli ortalamanın yakınında ve ardından 1.762 dolar civarında yukarı doğru eğimli bir trend çizgisi yakınında görülüyor. Direnç, 1.834’te 50 günlük hareketli ortalamanın yakınında görülüyor. Hızlı stokastik çapraz alım sinyali oluşturduğundan kısa vadeli momentum pozitife döndü. MACD (hareketli ortalama yakınsama ıraksaması) endeksi çapraz alım sinyali oluşturduğundan orta vadeli momentum pozitife döndü. Bu, MACD çizgisi (12 günlük hareketli ortalama eksi 26 günlük hareketli ortalama) MACD sinyal çizgisinin (MACD çizgisinin 9 günlük hareketli ortalaması) üzerinden geçtiğinde gerçekleşir.

Profesyonel Analistler: Altın Bu Seviyelerden İşlem Görecek!

FED tutanakları ne gösteriyor?

Geçen ay Federal Rezerv yetkilileri, ekonomik iyileşmede önemli ölçüde daha fazla ilerlemenin genel olarak henüz karşılanmamış olarak görüldüğünü hissettiler. 15-16 Haziran’daki toplantısında, Federal Açık Piyasa Komitesi, katılımcıların ilerlemenin devam etmesini beklediklerini söyledi. FED tutanakları, ekonominin ilerleme kaydettiğini, ancak henüz FED’in tahvil alım programında bir daralmayı tetikleyecek kadar önemli olmadığını gösteriyor.  Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, daha fazla altın tahmini için “Goldman Sachs: Yeni Başladı! Altın Fiyatı Bu Seviyelere Gidiyor isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Tecrübeli Analist, Altın Fiyatları İçin Seviyeleri Verdi!