Santiment: Yatırımcılar Bu 2 Kripto Parayı Hızla Çekiyor!

analistler bu 4 altcoin yukselisiyle bitcoini gececek sZWub3sY
analistler bu 4 altcoin yukselisiyle bitcoini gececek sZWub3sY
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir davranış analizi platformu olan Santiment, geçtiğimiz saatlerde 2 dev kripto para için yeni veriler yayınladı. Tarihlerinin en düşük seviyelerinde olduğunu bildiren analiz firması, borsalardan taşınan miktarın da dört yıl önceki seviyelere yaklaştığını aktarıyor. Borsalardan çıkan miktarlar bir hayli dikkat çekerken, Twitter üzerinden paylaşılan veriler ise şu şekilde…

Lider kripto para, soğuk cüzdanlara aktarılıyor

Santiment’ın ilk tweet’ine göre, Bitcoin’in arzı bu yıl en düşük seviyesine yaklaşıyor. Bu arada, borsalardan taşınan BTC arzı, 2018 sonbaharının sonlarında tanık olunanlara benzer seviyelerde. Bu verilerin, yakın gelecekte kripto para dünyasından “zayıf eller” tarafından Bitcoin satışı risklerini azaltacağını belirten analiz firması, raporuna göre, yatırımcıların BTC’lerini uzun vadeli koruma için soğuk cüzdanlara aktardığını bildiriyor. Santiment’in paylaşımı ise şu şekilde:

Ethereum sahipleri de piyasalardan çekiliyor

Bitcoin’den sonra, borsalardan çekilen ikinci isim, lider altcoin Ethereum oluyor. Santiment’in tweet’lerine göre borsalardan büyük miktarda çekilen ETH, Temmuz ayının ilk haftasında Nisan 2017 seviyelerine ulaştı. Borsa Akış Dengesi’ni inceleyen firma, Ethereum’un fiyatına rağmen sahipleri tarafından güvende tutulmak adına, borsalardan çıkarıldığını bildiriyor. Aşağıdaki Santiment tweet’inden grafiği inceleyebilirsiniz…Bir sonraki önemli veriler, düşüşte satın alınan BTC miktarı oluyor…

310.000’den fazla cüzdan, düşüşte 241.000 BTC satın alıyor

Kriptokoin.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere, IntoTheBlock’un Perşembe günü açıkladığı verilere göre, dünyanın en büyük kripto para birimi Haziran sonunda 30.000 ile 31.000 dolar seviyeleri arasında işlem görürken, 314.000 kripto cüzdan sahibi düşüşte 241.000 BTC satın alıyor. Yazının yazıldığı sıralarda, 33.500 dolar civarından işlem gören Bitcoin için, kripto uzmanı ve tecrübeli emtia yatırımcısı Peter Brandt, “yakın gelecekte BTC’nin kritik 30.000 dolar seviyesinin altına düşebileceğine ve 20.000 dolara, hatta altına düşebileceğine” inanıyor.

Bu Ülkeden Dev Kripto Para Hamlesi: Yatırım Akacak!

Son olarak, Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, 2021’in ikinci yarısında Bitcoin’in 100.000 dolar hedefine doğru yükseliş hareketine devam edeceğine ve ham petrolün şu anda 70 dolar bölgesinde işlem görürken 50 dolara gerilemeye devam edeceğine inanıyor. Yazının yazıldığı sıralarda ise Bitcoin 33.524.04 dolardan işlem görürken, lider altcoin Ethereum 2.165.95 dolardan işlem görüyor. Marketin genelinde ise durgun bir hava hakim, altcoin AXS ise 24 saatte %20 büyüyerek en yüksek performansı gösteren isim oluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Santiment: Yatırımcılar Bu 2 Kripto Parayı Hızla Çekiyor!