Ripple Davası: Mahkeme Yeni Tarihleri Açıkladı!

sec ripple xrp 1
sec ripple xrp 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York Güney Bölge Mahkemesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) eski SEC direktörü William Hinman’ın ifadesine karşı savunmasına ilişkin duruşmayı ilerletmek için bir telefon konferansı planladı. Duruşma 15 Temmuz 2021’de saat 15.00’te yapılacak. Telefon konferansı, duruşmadan önce sağlanan arama bilgileri ile halka açık hale getirilecek. New York Güney Bölge Mahkemesi Sulh Hakimi Sarah Netburn konferansı inceleyecek. Savunma avukatı James K. Filan bugün tweet attı ve kripto topluluğunun tarihi davası olan Ripple davası için yaklaşan olaylarının her biri hakkında bilgilendirme yaptı.

Hinman’ın ifadesi Ripple davası için neden önem taşıyor?

SEC’nin Kurumsal Finansman Bölümü eski Yöneticisi William H. Hinman, XRP davasında davayı açabilir veya bozabilir. Ripple, Hinman’ı kürsüye çıkarmayı hedefliyor. Sanıklar daha sonra Hinman’ın Yahoo Finance All Markets Summit: Crypto’daki 2018 konuşması bağlamında ona karşı iddialarını sunacak. Hinman konuşmasında, Bitcoin ile karşılaştırırken Ethereum’un, menkul kıymet dışı olduğunu iddia etmişti. Hinman’ın SEC’deki üstün konumu, menkul kıymet olarak XRP’nin durumuna karşı yaptığı açıklama ile birlikte düşünüldüğünde, SEC’ye karşı durumu tersine çevirebilir.

Ripple Balinaları Harekete Geçti: Yüzmilyonlar Borsalara Aktı!

SEC neden Hinman’ın ifadesine karşı?

SEC, Hinman’ın ifadesini reddetmek için ve Ripple’ın Hinman’ı mahkemeye çıkarmayı talep ettiği savunmasına karşı bir savunma yaptı. SEC ayrıca, Ripple’ın üst düzey bir yetkilinin ifadesinin alınması için yaptığı savunmanın, Hinman’ın “ilk elden bilgisinin” tek kanıtı olduğu için “ilgisiz” olduğunu iddia etti. SEC, Yargıç Netburn’e yazdığı bir mektupta, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Davalılar, Hinman’ın ‘eşsiz ilk elden bilgiye’ sahip olduğunu veya aradıkları bilgilerin, tanıklık etmeye çalıştıkları herhangi bir gerçekle ilgili olarak başka kaynaklarda bulunmadığını kanıtlamadılar. Davalıların (yanlış bir şekilde) Hinman’ın ‘ilk elden bilgiye’ sahip olduğunu iddia ettikleri tek konu, Ethereum konuşmasını hazırlaması ve kurumun olaydan sonra konuşmayı nasıl ele aldığıdır.

SEC Komiseri’nden “Sevindiren” Ripple Açıklaması Geldi!

Bununla birlikte, bazılarına göre, Yargıç Netburn’ün SEC’nin Hinman’ın ifadesini reddetme talebi üzerine bir duruşma planlaması, Ripple için olumlu bir sonuç doğurmayabilir. Bu konferans, kararın Hinman’ın davalının tanık listesinden çıkarılması ile sonuçlanabileceği anlamına gelebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ripple Davası: Mahkeme Yeni Tarihleri Açıkladı!