Popüler Platform, DOGE ve 2 Altcoin’i Ekliyor!

data money currency
data money currency
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlıklar için yenilikçi bir Blockchain ve likidite sağlayıcısı olan tZERO, bugün, platformunda artık Dogecoin (DOGE), USDC ve 0x (ZRX)’i desteklediğini duyurdu. Bu hamleyle platform, toplamda 10 kripto para birimine hitap edecek. Kriptokoin.com olarak, tZERO CEO’su Saum Noursalehi’nin açıklamalarını aktarıyoruz.

tZERO, Doge ve 2 yeni altcoin dışında, yeni güncellemesiyle geliyor

Platformun CEO’su Saum Noursalehi, desteklenecek 3 kripto para birimi dışında daha hızlı ve düşük maliyetli işlemler için güncellemelerin yapıldığını açıklıyor. Noursalehi’nin duyuruya eklediği detaylar şu şekilde:

Bugünün üç yeni kripto para destekleme duyurusu, daha yüksek satın alma limitleri, ek kripto para birimleri ve daha hızlı ödeme süreleri içeren tZERO Crypto uygulama güncellemesinin hemen ardından geliyor. Teklifimizi büyütmeye ve iyileştirmeye devam etmeyi planlıyoruz ve uygulamanın işlevselliğini ve özelliklerini yükseltirken, tüm varlıkları takas etmek için bütün bir ürün oluşturuyoruz.

İşte Boğa Koşusu Düzenleyecek 10 BSC Tabanlı Altcoin!

Memecoin Dogecoin (DOGE)

Bilindiği üzere Dogecoin, sosyal medya platformlarında içerik oluşturuculara bahşiş vermek için yaygın olarak kullanılan merkezi olmayan, P2P bir kripto para birimidir. 2013 yılında kurulan Dogecoin, popüler bir Shiba Inu köpeği meme’ine dayanmaktadır. Dogecoin’in temel farklarından biri, kasıtlı olarak bol arza sahip olmasıdır. Yani piyasada sonsuz Dogecoin olacaktır.

Dogecoin Yatırımcılarına Müjde: DOGE Bir Markaya Daha Girdi!

Dolarla desteklenen, USDC

USD Coin, ABD doları tarafından desteklenen ve düzenlenmiş finansal kurumlar tarafından verilen açık kaynaklı, akıllı sözleşmeye dayalı bir stabilcoin’dir. USD Coin, fiyat açısından sabit bir kripto para birimidir ve her USD Coin, her zaman bir ABD dolarına eşittir.

Ethereum tabanlı 0x (ZRX) protokol

0x Labs tarafından 2017 yılında oluşturulan 0x, Ethereum tabanlı varlıkların eşler arası değişimini kolaylaştıran bir protokoldür. Haziran 2019’da piyasaya sürülen tZERO Crypto App, yatırımcıların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), USD Coin (USDC), 0x almasına, satmasına ve elinde tutmasına olanak tanır.

Analistten Önemli Tahmin: Altın Fiyatları Bu Seviyelere Bakıyor!

tZERO hakkında

tZERO Group, Inc. (tZERO), özel şirketler ve varlıklar için yenilikçi bir likidite platformu sağlar. Sermaye tablolarını Blockchain teknolojisi ile dijitalleştirmek ve düzenlenmiş bir alternatif ticaret sistemi üzerinde ticaret yapmak isteyen ihraççılar için kurumsal düzeyde çözümler sunar. tZERO aracı-satıcılara, kurumlara ve yatırımcılara basit, otomatik ve verimli bir ticaret alanı sağlayarak özel varlıklara erişimi demokratikleştirmektedir.

Tecrübeli Analist, Ralli Beklediği 8 Altcoin'i Paylaştı

Son olarak, tZERO, finansman portalı, sigortacı, yatırım bankası, yatırım danışmanı veya yatırım yöneticisi değildir ve herhangi bir kişiye aracılık, yatırım bankacılığı veya aracılık hizmetleri, tavsiyeler veya yatırım danışmanlığı sağlamaz ve herhangi bir aracılık hizmeti sağlamaz. Aynı zamanda, menkul kıymetlerin alım veya satımına yönelik ikincil piyasa işlemlerinin müzakeresinde veya yürütülmesinde yer almaz ve hiçbir zaman bu işlemlerle bağlantılı olarak yatırımcı fonları veya menkul kıymetleri bulundurmaz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Popüler Platform, DOGE ve 2 Altcoin’i Ekliyor!