Popüler Trader: Bu Bitcoin Grafiğine Bakmalısınız!

7e33f983a8a2db5944f6a39aaff7a239
7e33f983a8a2db5944f6a39aaff7a239
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com’da sıkça görüşlerine yer verilen ünlü trader Austin Arnold, şu anda Bitcoin ile ilgilenen herkesin mutlaka görmesi gerektiğine inandığı en iyi kripto grafikleri yorumluyor. Son bir videosunda, Altcoin Daily’den popüler kripto traderı Austin Arnold, içinden geçilmekte olan piyasa oynaklığı arasında dikkat edilmesi gereken en iyi kripto grafiğini paylaşıyor.

Bitcoin on-chain hacim tablosu

Altcoin Daily‘den popüler kripto traderı Austin Arnold’a göre, bakılacak ilk tablo, Bitcoin’in on-chain hacim tablosudur. Arnold şöyle diyor:

Bu bize Blockchain’deki ham, tarafsız hacmi gösteriyor. Yani manipüle edilebilecek merkezi borsalardan gelen hacmi değil. Sadece halka açık Blockchain’de neler oluyor onu gösteriyor.

Ünlü trader Arnould’a göre on-chain hacim grafiği, Bitcoin’in şu anda önemli bir on-chain hacim nodunun (düğümünün) en düşük seviyelerinde işlem gördüğüne işaret ediyor. 31 bin dolar fiyat seviyesi ile 34.3 bin dolar seviyesi arasında, 1,86 milyon BTC‘nin üzerinde on-chain işlem yapıldı, bu da dolaşımdaki arzın yaklaşık %9,93’üne denk gelmektedir. Bu, şu anda ikna edici bir şekilde 12 bin dolar seviyelerinden bu yana gerçekleşmiş olan en büyük hacim kümesidir. Ünlü trader Arnould bu konuda şu açıklamalarda bulunuyor:

On-chain hacim node’si çok daha büyüdü ve bu, temelde on-chain olarak bulabileceğimiz herhangi bir destek biçiminin yükseliş eğilimli olduğunu gösteriyor ve bu fiyat aralığında çok uzun süredir trend olup durduğumuz için desteği kazandık.

BTC’nin benimseme grafiği

Analist ve trader Arnould açıklamasında, en iyi grafiğin Bitcoin ve diğer endüstrileri karşılaştıran benimseme tablosu olduğunu dile getiriyor:

Bitcoin grafiği, diğer endüstrilerin benimseme eğrileriyle karşılaştırıldığında, daha henüz çok erken olduğu söylenebilir.

Bu benimseme eğrileri, dünya daha dijital hale geldikçe daha da hızlı büyüyor olacak. Bitcoin özelinde bir karşılaştırma yapıldığında, henüz nüfusun %10’dan az bir kısmının Bitcoin’e sahip olduğu görülebilir. Ünlü trader Arnould’a göre:

Devlet para birimleri Bitcoin ile aynı olmaya bile yakın değil. Kripto para birimlerinin bir inovasyon olarak değerlendirilemez. Değiştirilemez ve/veya merkezi olmayan kripto para ise inovasyon olarak değerlendirilebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Popüler Trader: Bu Bitcoin Grafiğine Bakmalısınız!