Bu 5 Altcoin, Geçen Haftanın Kâr Kralı Oldu! Devamı Gelecek Mi?

techanalysis alts
techanalysis alts
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta piyasasının durgunluğuna rağmen 5 altcoin projesi sivrilmeyi başardı. NEM (XEM) %21.83’lük performansıyla rakipleriyle arasını açarken, Ravencoin (RVN) %7.66, Hedera Hashgraph (HBAR) %4.7, UNUS SED LEO (LEO) %1.93 ve Revain (REV) %1.58 büyüme kaydetti. Devamı gelecek mi? Kriptokoin.com olarak, analist “Valdrin Tahiri” ile cevaplıyoruz…

Haftanın yıldız altcoin projesi NEM (XEM)’le başlayalım

XEM, 0.0852 dolardan en düşük desteğini yakaladıktan sonra 22 Haziran’dan bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Bu pozitif hamle, 17 Temmuz’da 0.17 dolara ulaşana kadar devam etti ve %100 büyüme kaydedildi. Yukarı hareket sırasında, XEM de alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bununla birlikte, yukarıda bahsedilen yüksek seviye, 0.5 Fib geri çekilme direnç seviyesinde 0.167 dolar seviyesinde meydana geldi ve bir reddedilmeye neden oldu. Analiste göre XEM bu direnci kırmayı başarırsa, muhtemelen bir sonraki en yakın direnç seviyesine doğru 0.24 dolardan yükselmeye devam edecek. Bu arada XEM, yazının yazıldığı sıralarda %15 düşüşle 0.1308 dolardan işlem görüyor. 0.167 dolar direncinin kırılması, analistin tahminine göre 0.24 dolar direncinin testiyle sonuçlanabilir.

5 Altcoin, Geçen Haftanın Kâr Kralı Oldu!

Analiste göre RVN bu dirençleri test edebilir

RVN’de piyasayla beraber 20 Mayıs’tan bu yana azalan bir direnç çizgisini takip ediyor. 22 Haziran’da 0.040 dolara kadar geriledi. Ancak, o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. 16 Temmuz’da takip ettiği alçalan direnç çizgisini kırmayı başardı ve düşmeden önce 0.065 dolara ulaştı. Analistin belirttiği üzere ana direnç alanı 0.083 dolarda bulunuyor. Bu direnç aynı zamanda, 0.618 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve yatay bir direnç alanıdır. Şu an, 0.052 desteğini test eden RVN için analistin belirlediği ilk direnç 0.065 dolar ve ardından ana direncin test edileceği 0.083 dolar olacak.

Altcoin HBAR’ın bu bölgeyi geri alması gerekiyor

HBAR, 15 Mart’tan bu yana azalan bir paralel kanal içinde zaman geçiriyor. 22 Haziran’da kanalın destek hattına ulaştıktan sonra sıçradı. Bu ivme HBAR’ın 0.15 dolarlık yatay alanı destek olarak doğrulamasına da yardımcı oldu. Analiste göre Stochastic Oscillator düşüş eğilimi gösterse de, hem RSI hem de MACD’de bir toparlanma beklendiğini gösteren yükseliş farklılıkları var. Bu nedenle, bir kopuş olasılığını doğrulamak için, şu anda 0.1713 dolardan işlem göre HBAR’ın, analiste göre kanalın orta hattını geri alması gerekiyor.

Analiste göre LEO reddedilebilir

LEO’da 27 Haziran’da kaydettiği 2.06 dolar desteğinden bu yana yukarı yönlü hareket ediyor. Şu ana kadar yukarı hareket %43.50’lik bir artışa ulaştı ve 0.5 Fib geri çekilme direnç seviyesinde 2.96 dolardan işlem görüyor. Ek olarak, seviye yatay bir direnç alanı ile yükselen bir paralel kanalın direnç çizgisinin birleşimidir. Bu nedenle analist, direnç seviyelerinin birleşmesinin büyük olasılıkla reddedilme ile sonuçlanacağını düşünüyor.

5 Altcoin, Geçen Haftanın Kâr Kralı Oldu!

REV düzensiz hareket ediyor

REV, farklı bir grafik çizerek, 22 Haziran’da tüm zamanların en düşük fiyatı olan 0.005 dolara ulaştı ve sıçrayarak %64 büyüklüğünde uzun bir düşük fitil oluşturdu. O zamandan beri biraz geriledi ve şu anda 0.006973 dolar civarında işlem görüyor. Analiste göre fiyat hareketi son derece düzensiz görünüyor ve birincil direnç seviyesi 0.013 dolarda bulunuyor.

5 Altcoin, Geçen Haftanın Kâr Kralı Oldu!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu 5 Altcoin, Geçen Haftanın Kâr Kralı Oldu! Devamı Gelecek Mi?