Nam Salan Analistten Korkunç Cardano Tahmini: Bu Seviyelere Düşebilir!

Cardano
Cardano
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınmış Bitcoin maksimalisti, finans uzmanı ve yatırımcı Max Keizer, Cardano (ADA)’nun kısa vadede alabileceği olası rotaya ilişkin tahminini paylaşmak için Twitter’a başvurdu. Yazının yazıldığı sıralarda 1.05 dolardan işlem gören ADA için, analistin endişe verici tahminleri var. Diğer yandan, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yayınladığı bir videoda ADA’yı güzel günlerin beklediğini açıkladı. 2 görüşün detayları şu şekilde…

Keizer’e göre ADA 0.50 dolara gerileyebilir

Cardano son bir hafta %20 son bir günde %9 gerileyerek 1.05 dolara kadar düştü. Yakın tarihli 1.5 dolar zirvesinden bu yana gerilemeye devam ediyor. Keizer, tweet’i paylaştığı sırada 1.13 dolardan işlem gören ADA’nın 1 doların altına düştüğünde 0.50 dolara düşeceğine inanıyor. Max Keizer’in tweet’i şu şekilde:

Aynı zamanda Max Keizer, genel olarak Bitcoin’in kripto dünyasında var olan tek gerçek ve değerli kripto para birimi olduğunu savunarak, CArdano (ADA) ve Ethereum (ETH) dahil diğer altcoin’ler üzerinde her zaman olumsuz düşünceye sahip olmuştur. Ancak, ADA’nın kurucusu Charles Hoskinson’ın pozitif düşünceleri var.

Cardano çok sayıda ticari ilgi görüyor

IOHK ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson tarafından kısa süre önce yayınlanan bir videoya göre, şu anda Cardano (ADA)’da çok güzel şeyler oluyor. Kurucusu isim, özellikle, büyük miktarda değer birikiminden, “Cardano ekosistem popülasyonunun” üç katına çıkmasından ve ADA’nın Grayscale’in kripto tabanlı fonuna eklenmesinden bahsediyor. Ek olarak ADA, Grayscale’nin fonunda üçüncü en büyük kripto para birimi oluyor .

Analist, Cardano İçin En Gerçekçi Fiyat Hedefini Verdi: Bu Seviyeler!

Aynı zamanda, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, geçen ay Cardano, Alonzo Blue yükseltmesini başlattı ve şimdi Alonzo White ve Alonzo Purple’ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İkincisi muhtemelen iki aşamada gerçekleştirilecektir. Alonzo, tamamlandığında, yeni dApp’lerin ve DeFi işlevselliğinin geliştirilmesi gibi Cardano ağına yeni özellikler katacak bir hard fork’tur.

Yerel varlıkları ve akıllı sözleşmeleri başlatmaya hazırlanıyor

Genel olarak, Hoskinson’a göre, Mary yükseltmesinin bu yıl piyasaya sürülmesinden bu yana, Cardano’da binlerce NFT alınıp satıldı. Ağda ve DeFi uygulamalarında da büyük miktarda yerel öğe kullanıma sunulmak üzere bekliyor. Akıllı sözleşmelerin de yakında uygulanacağını belirten IOHK kurucusu, önümüzdeki 90 günün yoğun geçeceğine söz verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Nam Salan Analistten Korkunç Cardano Tahmini: Bu Seviyelere Düşebilir!