CANLI: Elon Musk Bitcoin ve Altcoin’leri Konuşuyor!

105968996 1560512715227rtx6z8x1 scaled
105968996 1560512715227rtx6z8x1 scaled
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla CEO’su ve ünlü milyarder Elon Musk, merakla beklenen katıldığı The B Word’de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Elon Musk “Benim Bitcoin’im var, Tesla’nın Bitcoin’i var, SpaceX’in Bitcoin’i var.” dedi. Ayrıca sahip olduğu altcoin projelerini duyurdu. Elon Musk ayrıca Tesla, SpaceX ve kendisinin hiç Bitcoin satmadığını açıkladı. Haber sürekli güncellenecek, bu nedenle yeni detayları görmek için sayfayı sürekli güncelleyin!

Elon Musk ile Jack Dorsey Bitcoin ve altcoin’leri konuşuyor!

Tesla CEO’su ve ünlü milyarder Elon Musk, Twitter CEO’su Jack Dorsey ve ARK Invest CEO’su Cathie Wood, merakla beklenen The B Word etkinliğinde Bitcoin ve altcoin’leri konuşuyor. Kritik açıklamaları canlı olarak anında aktarıyoruz… Lütfen yeni detayları görmek için sayfayı sürekli güncelleyin!

Elon Musk sahip olduğu altcoin projelerini duyurdu!

Tesla CEO’su Elon Musk, katıldığı The B Word’de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Elon Musk, etkinlikte kendisinin ve SpaceX’in de Bitcoin sahibi olduğunu açıkladı. Elon Musk, konuya yönelik şunları söyledi:

Paranın kolaylıkla transfer edilmesi gerektiğine inanıyorum. PayPal ile bunu yapmak istedik. Bitcoin şu an bu anlamda iyi bir durumda değil ama potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Kişisel olarak Bitcoin, Ethereum ve DOGE sahibiyim. SpaceX, Tesla ve ben de kişisel olarak BTC sahibiyiz.

5 Kritik Seviyeyi Bilen Analist: Bu 6 Altcoin Sıçrayabilir!

Elon Musk, Bitcoin konusundaki endişelerini bir kez daha dile getirdi

Elon Musk, Bitcoin’in kullanılabilirlik eksikliği ve enerji yoğun proof of work algoritması konusundaki endişelerini bir kez daha dile getirdi, ancak çok fazla potansiyele sahip olduğunu söyledi:  

Genel olarak Bitcoin’in ve kripto para fikrinin destekçisiyim… Fakat herkesin önünde söylediğim gibi, kripto alımına, özellikle Bitcoin’e dikkat etmeliyiz. Belki biraz fazla enerji kullandığı için proof of work  kullanmak çevre için iyi değil… BTC bazı şeyleri iyi yapıyor ve gelişiyor… Ortalama bir insan için kullanılabilirlik çok iyi değil, ama çok fazla potansiyeli var. 

2 Usta İsim: Bitcoin Fiyatı Bu Seviyelere Dalabilir!

Elon Musk: Tesla, SpaceX ve ben BTC satmadık

Elon Musk, Tesla’nın Mayıs ayı ortasında BTC ödemelerini kabul etmeyi bırakmasının ardından Bitcoin topluluğunun öfkesini çekti. Ayrıca bu hareket kripto para piyasasında büyük bir düzeltmeyi tetikledi. Elon Musk, etkinlikte önemli bir açıklama daha yaptı ve Tesla, SpaceX ve kendisinin hiç Bitcoin satmadığını açıkladı. Elon Musk konuya yönelik şunları söyledi:

Tesla, SpaceX ve ben Bitcoin satmadık. Eğer bu enerji kullanımı gelişmeye devam ederse, Tesla‘nın yeniden BTC kabul etmeye başlayacağını buradan duyuruyorum. Bu tür durumlar beni ve Tesla’yı negatif şekilde etkiliyor. Bitcoin’deki enerji kullanımı gelişiyor. Kömürle çalışan birçok madenci kapandı. Şu anda Bitcoin’in enerji kullanımı konusunda pozitif bir trend söz konusu… Bunun bir bölümü Bitcoin’deki fiyat düşüşünden kaynaklanıyor. Tesla, Bitcoin kabul etmeye başladığında fiyat arttı ve Bitcoin daha fazla enerji harcamaya başladı. Bunu kabul eden bir şirket olamayız.

Elon Musk, merkeziyetsiz finansın (DeFi) hayranı olduğunu vurguladı

Elon Musk, açıklamalarının devamında merkeziyetsiz finansın (DeFi) hayranı olduğunu vurguladı. Ayrıca ünlü milyarder bu piyasaya dikkatleri çekti. Elon Musk, son yaşanan Çin yasaklarından sonra madencilerin Çin’i terk ettiğini ve lider kripto para Bitcoin’in daha yeşil enerjiye dönmeye başladığını belirtiyor. Elon Musk konuya yönelik şunları söyledi:

Tesla hiç BTC satmadı. Ayrıca büyük ihtimalle ileride ödeme yöntemi olarak Bitcoin kabul etmeye devam edeceğiz. Bitcoin madencilerini yenilenebilir kaynaklara taşımak için bilinçli bir çaba olduğu sürece Tesla bunu destekleyebilir.

Sıcak Gelişme: Elon Musk Sahip Olduğu Altcoin’leri Duyurdu!

Elon Musk: Bitcoin fiyatı düşerse, para kaybederim. Pompalayabilirim ama boşaltmam

Elon Musk, yenilenebilir enerjinin en ucuz madencilik şekli olacağına inanıyor.  Elon Musk, en büyük kripto para birimini pompalamak ve boşaltmakla meşgul olmadığını iddia ederek Bitcoin’e desteğini yineledi:  

Bitcoin fiyatı düşerse, para kaybederim. Pompalayabilirim ama boşaltmam.

Milyarder, Bitcoin’in en büyük holdingi olduğunu iddia ederek başarılı olmasını istediğini söylüyor.

Elon Musk uyardı: Kripto paralarınızı kaybedersiniz!

Elon Musk açıklamalarının devamında borsalarla ilgili önemli detayları vurguladı ve şunları söyledi:

Bir borsada kripto paranız varsa ve o borsa size anahtar kelimelerinizi vermiyorsa, siz aslında hiçbir şeye sahip değilsiniz demektir. Bu borsa kapanır, hack’lenir ya da devlet tarafından ona el konulursa, kripto paralarınızı kaybedersiniz. Bu yüzden kendi anahtar kelimeleriniz sadece sizde olmalı.

Elon Musk'un Bugün Katılacağı Bitcoin Etkinliği!

Elon Musk, kripto paralar konusundaki genel görüşünü ise şu sözlerle aktardı:

Tesla’nın Avrupa’daki banka bakiyesi negatif faizde. Bu beni çıldırtıyor! Benim kripto paralar konusunda genel umudum, çok daha az hata olacak bir bilgi sistemi olması. Dolandırıcılık ya da devletlerin hata yapmasından ötürü yaşananların en aza düşürülmesi.

Jack Dorsey’de etkinlikte kritik açıklamalarda bulunuyor

Twitter CEO’su ve Bitcoin destekçisi Jack Dorsey’de etkinlikte kritik açıklamalarda bulunuyor. Jack Dorsey konuya yönelik şunları söyledi:

Benim BTC’den umudum dünya barışını sağlaması yönünde. Belki uzun dönemde gerçekleşebilecek bir olay ama benim umudum barıştan yana…

Elon Musk ayrıca Dorsey’den reklamverenlerin Twitter’a Bitcoin ile ödeme yapmasına izin vermesini istedi. Daha sonra Ethereum, Bitcoin ve Doge madencilik nodesi olarak ikiye katlanacak bir ısıtıcıdan bahsederken görüldü. Bazıları bunun Tesla’nın yenilenebilir madencilik makinelerini inşa etmesi için olası bir ipucu olabileceğine inanıyor.

Lütfen yeni detayları görmek için sayfayı sürekli güncelleyin!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

CANLI: Elon Musk Bitcoin ve Altcoin’leri Konuşuyor!

Yorumlar kapalı.