Sıcak Gelişme: Binance 5 Yeni Altcoin Çiftini Listeliyor!

AdobeStock 294644767 Editorial Use Only
AdobeStock 294644767 Editorial Use Only
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, bugün gerçekleştirdiği duyurusunda beş yeni altcoin çiftini platforma ekleyeceğini açıkladı. En büyük kripto para birimi borsası, AAVE/BRL, ADX/BUSD, DEXE/USDT, EOS/AUD ve LTO/BUSD paritelerini ekliyor. Bu beş çift için alım satım 23 Temmuz 2021’de, Türkiye saatiyle 13:00’da başlayacak. İşte Binance’in açıklaması…

Binance, yarın beş yeni altcoin çiftini listeleyecek

Popüler Bitcoin ve kripto para borsası Binance, beş yeni altcoin çiftini listeleyeceğini açıkladı. AAVE/BRL, ADX/BUSD, DEXE/USDT, EOS/AUD ve LTO/BUSD işlem çiftleri için ticaret 23.07.2021, saat 13:00’da açılacak. Borsa, konuya yönelik açıklamasında aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Binance, AAVE/BRL, ADX/BUSD, DEXE/USDT, EOS/AUD ve LTO/BUSD işlem çiftleri için 23.07.2021’de açılacak. Lütfen unutmayın: AUD ve BRL fiat para birimleridir ve başka herhangi bir kripto para birimini temsil etmez. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli coin seçmek için elinden gelenin en iyisini yapacaktır, ancak ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacaktır.

Bankacılık Devinden Şok Binance Kararı: Ödemeler Yasaklandı!

Platform, Avusturya Doları (AUD) ve Brezilya Realinin (BRL) fiat para birimleri olduğuna dikkat çekiyor. AAVE ve EOS coin’leri için eklenen bu çiftler dışındakiler, kripto para birimi. Örneğin Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT), ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin’lerdir.

Borsa, platforma eklemeler yapmaya devam ediyor

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere borsa, geçtiğimiz günlerde, Convert & OTC portalına 4 yeni altcoin eklediğini duyurmuştu. Platforma eklenen coin’ler Theta Network (THETA), Internet Computer (ICP), Avalanche (AVAX) ve TFUEL olmuştu.

Neler Oluyor? Binance, Çok Konuşulan Hizmetini Durduruyor!

Öte yandan, geçtiğimiz haftalarda, 3 altcoin’i delist edeceklerini duyurmuştu. Borsa, OST (OST), Ripio Credit Network (RCN) ve WePower (WPR) isimli altcoin’ler için desteğini 16 Temmuz’da sonlandırdı. Bu 3 coin’in liste dışı edilmesinin sebepleri olarak ekibin proje taahhüdü, geliştirme faaliyetinin seviyesi ve kalitesi, işlem hacmi ve likidite, ağın saldırılara karşı kararlılığı ve güvenliği, ağ/akıllı sözleşme kararlılığı, halkla iletişim düzeyi, etik kaygılar, ekosisteme katkı gibi maddelere dikkat çekilmişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sıcak Gelişme: Binance 5 Yeni Altcoin Çiftini Listeliyor!

Yorumlar kapalı.